dissabte, 29 de gener del 2011

Nocturna frustrada

Avui la pluja i els fred ens han privat de fer la nostra sortida de divendres. Feia molts de divendres que no fallàvem , normalment poden més les ganes de sortir a pedalar que els possibles inconvenients que ens podem trobar en sortir.

Val a dir que fins la setmana passada la climatologia havia estat benèvola amb nosaltres i no havíem patit ni pluja ni fred. La setmana passada ja varem tenir un avis de que al hivern fa fred, mes encara de nit, però tot i així vàrem sortir.

Avui però ha estat diferent, la passada nit ha estat plovent, i ho ha continuat fent pràcticament tot el dia, el que assegurava, fang, pedres i arrels molles i relliscoses, branques humides que en tocar-les al passar et deixen ben moll...

Tot això es pot superar, de fet al anar cap a casa no plovia, i ja feia una estona que era així per tant he iniciat la rutina de confirmacions d’assistència i sincronització d’horaris. Ja mentre ho feia ha començat a caure de nou un plugim suau però dels que ja van mullant mes del que es voldria.

En veure això i sumat a que les condicions del terreny son les descrites i que sortim de nit, han fet que al final s’anul·les la nocturna, mes per la meva banda que per la d’en Marcos, ja que ell estava disposat a mullar-se en cas de que la pluja augmentés.

De fet avui ha estat l’excepció que confirma la regla. Miraré de sortir demà si no plou i si ho fa em quedaré a casa ben calentó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada