dissabte, 1 de gener del 2011

La primera de l’any 2011

Avui he fet la primera sortida de l’any. Ahir cap el tard vaig rebre una trucada convidant-me a iniciar l’any 2011 pedalant en grup a les 9 del matí.

Si bé en un primer moment la cosa es presentava complicada per entrebancs familiars insalvables en cas de confirmar-se, per això vaig pensar que no podria anar-hi. Finalment la cosa es va arreglar i ja només era un tema de l’hora en que anés a dormir i les ganes d’aixecar-se al matí.

Avui al matí, si be en sentir el despertador no m’he sentit amb masses ganes, desprès d’aixecar-me la cosa ha anat millor i he pensat: i perquè no?
Així que vestit amb roba d’hivern, he preparat la Maverick, la he carregat al cotxe i cap a casa d’en Fidel .

Petit reagrupament i camí a Angles, on hem deixat el cotxe i em començat a pedalar direcció a la Cellera.

El conjunt de bikers, 6 en total (jo inclòs) es el que prepara els camins de la tramunbike, i els agraden d’allò mes els corriols i les baixades trialeres tècniques i complicades. Avui hem pujat cap a un cim dels que hi ha sobre la Cellera i ens quedava el Pasteral a la dreta. Pujada per corriol, estret però ciclable. 
El problema es que el corriol era pendent, molt pendent en elguns punts i això desprès de dormir poc i amb el terreny humit feia que en algun moment el pujar es fes feixuc. De fet segons el IBP Index el 17,82% del recorregut ha estat amb un pendent de entre el 15 y el 30%.

Un cop a dalt hem no ha estat possible poder gaudir de les vistes que han de ser espectaculars, però la boira ens ho ha impedit, així que hem iniciat el desitjat descens, un petit tram per pista per ficar-nos ràpidament per corriols, i quins corriols!!

Corriols estrets, entre pendents i molt pendents amb trams força tècnics, però exceptuant uns 10 metres que he fet a peu la resta tot a sobre la bike.

Els companys de ruta baixen i de quina manera!!, el ritme molt ràpid, es nota que estàn acostumats a baixar per llos així, no dubten ni un moment a tirar-se cap a vall en el moment en que veuen l’entrada d’un corriol.

De totes maneres els he pogut seguir be, sense que m’haguessin d’esperar, ha estat una bona ruta.

Caldrà repetir-la amb els companys habituals, però caldrà anar amb cotxe fins Anglès, si no la ruta es faria possiblement massa llarga.

El total de la ruta 23 km i 1305 m de desnivell positiu acumulat. El IBP que surt en interpretar el track es de 165, que es ja un bon IBP.
Resum del IBP Index

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada