dilluns, 3 de gener del 2011

24TRIX?

Aquesta es una de les primeres preguntes a les que tenim que donar resposta aquest 2011.

No sé si amb el títol en feu prou o no, però 24 ja sabeu que son les hores que te el dia, per tant estem parlant de 24 hores.
TRIX es la terminació de MATRIX, i es que aquesta es l’ambientació de la cursa d’aquest 2011.

Si encara no hi heu caigut, es tracta de les 24 ore de Finale.
Jo he rebut ja la invitació per anar-hi, les inscripcions ja son obertes, i la pregunta es: Perquè no?

Jo recordo la nostra primera i única participació en aquest event el 2009 amb un molt bon resultat per tractar-se de uns quants “pardillos” que volen participar en una cursa d’aquest tipus sense tenir-ne ni idea. A banda de quedar mes o menys ben classificats, el que recordo es que a tots ens va sortir un esperit competitiu que jo no havia vist mai abans. Tots vàrem fer el màxim que varem poder per quedar ben classificats, ja no per la posició en si, si no per el fet de saber que ho havíem fet el millor possible.

Es evident que el marge de millora que tenim es molt important, ja no a nivell esportiu, però si a nivell organitzatiu, sobretot pel que fa al descans i al menjar.

He mirat a la web http://www.24hfinale.com el que tenen preparat per aquest 2011, on surt fins i tot el recorregut amb una petita modificació a la part final del recorregut del 2009.

Quina pindola preneu, la blava o la vermella?

He de dir que a mi si que m’agradaria tornar-hi a participar, en equip de quatre o de vuit, mirant aquest cop de fer-ho millor que el 2009.

En el següent vídeo podeu veure que es el que va donar de sí l’edició del 2010. Només veure les imatges i recordar els camins per on es roda ja m’ha portat a sentir el cansament i el plaer de la nostra participació a la prova el 2009.





Així que aquí us deixo una pregunta per respondre, una resposta fer ràpidament, ja que caldrà preparar-se be, resoldre el tema de la llicència (UCI o no) a principis d’any, no al maig com cada any, i començar a preparar logística i reservar dies.

Anem a les 24TRIX de finale?

5 comentaris:

  1. Ja, bona la pregunta, com que sóc el primer en donar-te una resposta al menys escrita, em reservo el dret a no respondre tant negativament com positivament.

    El que està clar és que tal i com sóm ara, el que fariem seria un equip de 6 persones com a màxim, no sé si podriem arribar a 7 però el que està clar és l' organització la que s'haurà de millorar, el saber molt bé quí surt a cada volta i fer el paper que em de fer, si no, no cal que ens preparem tant com al 2.009, també podem anar de passeig.

    Queden molts dies, caldrà madurar la pregunta, caldrà veure la gent com esrà de disposada, per cert quins dies són?.

    ResponElimina
  2. Això no és una resposta, el que cal es dir si per a tu la idea et sembla bona o no. Jo soc del parer que si es fa l'inscripció es per competir, per anar de passeig no cal pagar!!!
    Crec que depenent dels que vulgin anar-hi es pot decidir l'equip, de quatre o de mes.
    Es evident que cal logística, per tant ens cal un intentant i Manager per l'equip, que controli temps,...
    Be, el que deia, calen respostes concretes, SI o NO, el depèn no val.

    ResponElimina
  3. Ens cal un INTENDENT, intentar-ho fer millor es cosa nostra!!

    ResponElimina
  4. Renoi, així si hi anem ens caldrà encara un grup més nombros, competidors, intendents, managers, massatjistes, cuiners i potser algun dietiste no fos cas.

    Això sí que serà un gran equip, potser el millor, ara només caldrà trobar els corredors.

    Faltarà saber quants dies ens hem d'agafar de festa o potser marxem el divendres a la tarda i pedalem el dissabte?.

    Tal com dic, s'ha de madurar i parlar-ne entre tots.

    Per mi, bona nit des de NY, per tú, a punt de llevarte, bon dia.

    ResponElimina
  5. Un cop llegit i havent valorat el tema amb en Pepe ens sembla prioritari un sopar pèr tal d'acabar de perfilar l'equip i les possibilitats d'assistencia, no veiem molt factible competir amb un equip de cinc o sis contra equips de 8 i fer un paper digne, potser caldria buscar gent per 8 o que alguns més preperats s'apuntin al solo.
    Recordar que total esten parlant de pedalar com a molt 6 hores si fem un equip de 4. je je je...

    ResponElimina