diumenge, 2 de març del 2014

Alta Via Stage Race 2014


Ja està en marxa la Alta Via Stage Race, la inscripció i el pagament de la mateixa estan efectuats i per tant el compromís d’assistir-hi també.

La zona de la Liguria ja ens va agradar i molt quan vàrem fer les 24h de Finale el 2009. Ara en trobar aquesta cursa que travessa la Liguria de est a oest, no podíem deixar passar l’oportunitat de pedalar per la zona.

Poca cosa en sabem, nomes la distància i desnivell total aproximat, que transcorre per una zona on val la pena pedalar-hi i que es tracta de viure una aventura més pedalant.
La informació bàsica

He trobat unes quantes fotos, i ja tinc ganes d’anar-hi nomes de veure els paisatges pels que rodarem. Les penjo al blog per anar fent boca.


Poblets típics i pendents!

Zones de "pateo" ja avisen d'això els de la organització

Maco, maco
Una nova manera de passar la nit, sort que la munta l'organització la tenda.Neu al Juny!! per sobre dels 2000 metres d'alçada

Caldrà mirar de recordar per on passem, els llocs son com a mínim curiosos

Aquests son els llocs que fan mal quan estàs tocat

2 comentaris:

 1. Una cursa reservada a només unes 100 persones vol dir dues coses:
  O bé l'organització no té prou recursos i la limita o el recorregut es prou dur com per només reservar-ho a valents.

  Jo espero que sigui el primer motiu encara que per les imatges que has penjat em fa pensar que serà el segon.

  Així doncs haurem de treballar de valent i més cap al bon temps començar a fer sortides d'alta muntanya, s'han acabat els turons, es hora de la gran muntanya.
  Només una cosa falta tenir temps i això es paga amb or.

  Es curiós que Transpyr ens va servir d'excusa per incrementar les sorrtides, ara l'Altavia segueix el mateix curs que Transpyr però no en sabem gran cosa i tampoc hi ha molta informació que diguem.
  Ens haurem de posar en contacte amb en Joan Compte

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pel que a les dues alternatives al seu full de publicitat posa "Only the Brave" per tant coincideixo amb tu que segurament serà el segon.

   Toca muntanya de la de veritat, això està clar, i també que cal caminar amb la bike a coll, així que ja sabem el que ens toca.

   Tota informació serà benvinguda, mirarem de contactar amb el Joan Compte.

   Elimina