dissabte, 1 de gener del 2011

Existeixen

Això he pensat avui durant la sortida. A vegades passa que sens a parlar d’una cosa, de com funciona, en veus fins i tot fotos i en última instància fas una compra sense haver-ne vist mai cap.

Al cap d’un temps d’espera, mes del que han dit inicialment, no reps res, les notícies que reps no son esperançadores, tampoc son pessimistes, de fet no son res.

En aquests moments a vegades dubtes i et preguntes: existeix el que he comprat?

Be, jo us puc dir que avui he comprovat com la Santacruz Tallboy si que existeix, ja que he pedalat tota la sortida duent-ne una al costat, al davant o al darrera.

El color no es ni de bon tros igual d’atractiu que el taronja de la Ibis, però no està malament, el acabats son bons i estèticament es una bike prou atractiva. He pogut parlar una bona estona amb el seu propietari, i ell n’està molt satisfet del funcionament.

Puc assegurar que si el que pedala, pedala, la bike puja ràpid, de fet hem fet varies sèries plegats. 

Baixant, tot i que diuen que les 29 no fan tant be les trialeres, jo he vist, o gairebé no he vist la Talbboy baixant entre les 26 com si res.


Ara ja sé que existeixen i que van bé, ara només falta que jo tingui la meva!!

1 comentari:

  1. Doncs que be, com a mínim n'hauras pogut veure una en directa i a més probar-la, tot un luxe, jo crec que tenir-la en propietat ja serà un altre tema, més costós de ben cert.

    Menys mal que pots afirmar de que la Tall Boy existeix.

    From NY, avui i a aquesta hora que fa molt fred, sobretot pel fort vent que bufa.
    Ens veurem aviat, ara, això de sortir en bike ja no recordo com es fa, de ganes tampoc en tinc.

    Des de la ciutat que mai dorm, A10.

    ResponElimina