divendres, 7 de gener del 2011

Definir Calendari 2011


Avui parlant mentre pedalàvem , en Marcos ha dit que preferia els nostres vídeos als que penja l’organització, així que en penjo un per tal de que estigui content.



24 Hores Finale Ligure from ratrasse on Vimeo.


Ja avui han sortit moltes propostes per pedalar durant el 2011. En el sopar que tenim pendent, caldrà parlar de que es vol fer i que no i si tot i així queden masses sortides per fer caldrà prioritzar.

Llavors, i per anar avançant amb el tema del sopar, proposeu dates i mirarem de fer-lo el mes aviat millor.

Una possibilitat seria anar als metges tot fent una nocturna com ja vàrem fer un altre vegada.

En fi propostes i dates!!

2 comentaris:

  1. El tema video no te color..... Referent al sopar per poder començar a parlar de posibles pedalades o 24h ara que s´ha començat a escalfar el tema, no s´ha de deixar que es refredi, aixis que perque no el fem aquest divendres 14? Pedalada nocturna i sopar. El que no vulgui pedalar que vingui despres a sopar.

    ResponElimina
  2. Bé, ara que tot torna a la normalitat, pel que veig voleu fer moltes coses, això és bó, per tant hauré de començar a recuperar-me doncs el cop d'aquests dies és fort.

    Jo no sé si venir a les 24h i menys quan he rebut un paquet sospitós amb invitació a doparme, no sé diu molt o molt poc per part de l'organització.

    Sembla que us voleu moure ràpid, el calendari deu ser molt apretat, si aquest divendres hem de sortir, o hauré de buscar les llums o bé us puc deixar per vosaltres les voltes nocturnes, ja hi esteu acostumats.

    En fi, suposo que no hi ha cap inconvenient per anar a sopar el proper divendres.

    ResponElimina