divendres, 4 de juny del 2010

Test Manitou Minute

Avui sortida amb en Marcos, ell amb la seva super verda Niner Air9 i jo amb la Ibis Mojo SL amb la idea de poder comprovar el funcionament de la forca Manitou Minute.

Hem iniciat el recorregut direcció a Quart per des d’allà començar a pujar fins a Can Mascort, seguir pujant direcció els Angels per pista, corriol, asfalt fins a les piscines i baixar desprès per el camí de anar a peu per acabar baixant per davant el Biocenturi.

Ja només sortir de casa he pogut comprovar que la plataforma estable es molt estable, la bici no es belluga gens ni al posar-se dret i a mes transmet una sensació de rigidesa que no crec haver notat mai amb la Fox ni quan aquesta està bloquejada.

Al agafar els sotracs es nota absorbent, molt absorbent, i molt mes lineal que la Fox, de totes maneres he notat que si el desnivell a superar era baixant (per exemple al baixar una vorera) la forca treballava molt millor que si el desnivell era pujant. He començat a tocar les pressions de la SPV i de la cambra d’aire principal amb un canvi de comportament notable. Durant la pujada ha anat perfecte, cap moviment i absorbint les irregularitats molt be, però tnia la sensació de que podia anar mes suau i he modificat a la baixa la pressió de la cambra d’aire principal. Al cap de poc en Marcos m’ha proposat un recorregut per corriol de baixada ple de pedres per tal de fer un test i la veritat es que he quedat gratament sorprès de les prestacions de la Manitou.

A partir d’aquell moment un seguit de pujar i baixar pressions ha estat la tònica seguida (quina paciència Marcos...) però no he aconseguit millorar el tacte, que era bo però no tant bo com en la baixada anterior. El que he verificat es que un petit canvi es nota i molt en el comportament, així que ara em llegiré el manual per entendre del tot el funcionament del SPV i les pressions recomanades.

Crec que si la cosa es confirma com avui la Minute es quedarà a la Ibis, i qui sap, potser en compraré una de nova posant a la venda la Fox, veurem...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada