dissabte, 19 de juny del 2010

Anem a menys?

Espero que no sigui així, però tot i que ahir no vaig tenir en cap moment aquesta sensació mentre fèiem la volta, avui al mirar les dades del GPS sobre una de les llistes de resum he vist que va ser així.

La volta d’ahir va ser de 26 Km amb +489m de desnivell, està clar que durant la volta la pluja ens va acompanyar i això sempre fa que es disminueixi la durada i duresa de la volta, però com ja he dit no vaig notar res estrany.

Be resulta que cal anar fins et 7 de maig per trobar una sortida amb un desnivell inferior (+474) i un kilometratge també inferior (25,9km), val a dir que aquesta darrera era una sortida nocturna i que al igual que ahir era una sortida de divendres. Es una dada, no se que vol dir però es una dada que si es tracta objectivament vol de que feia mes de un mes que no feia cap sortida tant reduïda ni en kilòmetres ni en desnivell i val a dir que des del 7 de maig han estat 21 les sortides que he fet amb bike.

També he comprovat que en els darrers 30 dies el km realitzats amb la bike han estat 499km i que en els 30 anteriors van estat 627km. He de dir també que en aquests darrers 30 dies no hi ha ja la influència dels tracks del diable per tant sense tracks la cosa hagués estat diferent.

En fi això es el que hi ha, una dada que en principi es negativa fa veure que possiblement l’evolució sigui mes positiva del que pensava si fem fora les sortides especials.

Seguirem pedalant, si millorem estarà be, si no ho fem també, l’important es passar-ho be i gaudir de cada moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada