dissabte, 12 de juny del 2010

Menys sorolls

Sortida de divendres a la tarda, hem iniciat tard, als voltants de un quart de vuit, dos genets en Marcos i jo, ell amb la Niner Air9, jo amb la Maverick Durance.

Mentre esperava en Marcos al repenjar-me al seient es sentia un cruixir molt sorollós que ha fet que m’entretingues a buscar-lo. La cosa no era fàcil, ja que sonava molt estrany essent difícil saber si era del seient o no i de quina part era encara mes, ja que al forçar les guies a vegades feia el cruixit i a vegades no. Mica a mica he anat aïllant zones fins que he trobat que l’origen era el quadre, en concret l’unió del tub tija amb la tija. He afluixat la tanca i l’he tornat a tancar, res, segueix igual, però m’ha semblat que no estava tancada gaire forta, de manera que he donat un xic més de duresa a la tanca i he repetit l’operació. El resultat ha estat molt bo, el sorolls ja no hi eren , al menys en parat.

Al iniciar la marxa he comprovat que seguia el silenci, que be! Avui una volta tranquil·la, de fet la velocitat mitjana ha estat de 15,7 km/h i hem rodat per corriols i pistes entretinguts sense que fossin molt exigents, aprofitant per fer-la petar, ja van dos dies així, serà que toca fer-ho.

En els moments on era necessari pedalar fort, s’ha tornat a sentir algun soroll, semblen procedir de la part del darrera, jo crec que pot ser de la pota del canvi, caldrà esbrinar-ho.

Durant la sortida no hi ha hagut series com va haver-hi el dilluns, crec que el fet de que els dos estiguéssim cansats de la setmana també ha ajudat a anar una mica més calmats.

En total hem fet 27,42Km i +557 m de desnivell en una hora i 44 minuts, els dos hem arribat molt mes relaxats que quan hem sortit, que be que va fer BTT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada