dijous, 3 de juny del 2010

Manitou Minute

Ja feia temps que ho portava de cap, volia comprar un altre forquilla per poder muntar el Ibis Mojo, ja que ara té amortidor però no forca i es evident que sense forca...

La Manitou Minute Absolute MDR era la que estava mirant, però tot i trobar ofertes de preu seguia estant al voltant dels 500€ que es una bona inversió, però la setmana passada vaig fer una ullada a l’EBay i allí vaig trobar una bona oportunitat, una Minute normal a un preu molt competitiu, així que la vaig comprar.

La forca està usada, i com les nostres te les marques d’us, es evident que si fas BTT passa el que passa, tot i així l’estat es accceptable, el seu pes es de 1635, que si el comparem amb la Fox RLC 140 que pesa 1775 tenim una diferència de 140 gr. a favor de la Manitou.

Avui he decidit de muntar-la a la SL i així la provo, ja que el muntatge de la Mojo tardarà encara alguns dies, així que he desmuntat la Fox i he muntat la Manitou.

El tacte es troba bo, la forca sembla funcionar correctament, diria que té un recorregut mes lineal que la Fox, caldrà verificar-ho en marxa.

L’aspecte de la SL es diferent, ja que la forca negre segueix el color de la bike i ara es un drac negre. Igualment el fet de que el pont de les ampolles sigui a la part del darrera en comptes que al davant fa que visualment es vegi diferent.


Ara ja està a punt de sortir i veure el funcionament de la SL amb la Minute, desprès hi deixaré la que millor funcioni de les dues, però si la Minute funciona be serà aquesta la que es quedi, ja que amb la rebaixa dels 140 gr. la SL es queda en 11,230 kg, ja va be, que fa poc al bescanviar la tija amb la Niner es va engreixar 37gr. ara falta veure quin resultat dona.

1 comentari:

  1. Crec que tot el que es una rebaixa de pes a les nostres bikes ja es un fet destecable, cal dir que potser per moltes persones rebaixar tant una bike de 140/140 potser no és l'adient però pels terrenys on circulem i vista l'experiencia amb la Heckler crec que quedar-se al llindà dels 11 kg és un gran pes per nosaltres, sempre millorable amb més euros.

    Si la Manitou té un funcionament millor que la Fox això ja ens ho explicaràs, d'entrada crec que el recorregut segur que aprofitaràs els 140 ja que amb la fox és dificil, la resta ja no ho sé.

    Ara amb l'entrada d'una vella coneguda com la Mojo tindràs que fer-la sortir, això suposa tenir ja 4 bikes al garatge, per tant 4 sortides setmanals, fet díficil d'aconseguir, encara que jo hi han bikes que es passen un mes aturades i així quan les agafes sembla que portis quelcom de nou però, que no ho és.

    Intentaré tal i com tú has fet moure'm per Ebay per trobar un amortidor 200x51 i poder muntar la Mojo carbassa, la resta de components estan dins una caixa esperant estar instal·lats a alguna MTB.

    ResponElimina