diumenge, 26 de gener del 2014

Prove It finalitzat

Aquesta setmana ha estat una mica atípica pel que fa a les hores d’esport realitzades i per la diversitat d’activitats també.
El dilluns ja vaig començar amb una sortida en la que s’iniciava l’exercici corrent i es finalitzava caminant ràpid. Una mica menys d’una hora d’activitat varen ser suficients per deixar-me els bessons força carregats, en especial l’esquerra.

 El dimecres sortida en BTT a Bordils, aquesta setmana falla en Miquel, però s’afegeix en Josep Maria, així que som tres que pedalem. En Xavi ens busca una ruta per permetre rodar una mica sense patir massa, tot i que jo ja em vaig haver d’esforçar que en JM tot i no està en forma pedala força be. En total 38km i +800 de desnivell en un perfil trenca cames a un ritma no molt alt però suficient al menys per a mi. Final de pedalada en remull, la pluja ens enganxa i fem uns 15km mullant-nos, tot i que per sort era pluja suau, va ser suficient per deixar-nos força molls.

Divendres jornada de esqui, desprès de 10 anys sense posar-me uns esquis torno a la càrrega amb en Ricard i un parell de companys més. Tot i els pronòstics dolents la jornada d’esquí és perfecte, bona neu, poc vent a les cotes baixes, gens de cua,... En fi que va ser un no parar de pujar i baixar del que vaig poder-ne aguantar 5 hores en total abans de parar per la fatiga que tenia acumulada a les cames.
Els quatre pujant en un remuntador. Casc si, però diferent del habitual
És veritat allò que diuen que l’esquí es com anar en bicicleta i que si en saps en poca estona ho recordes. El que no et diuen es que la forma física que tenies quan ho feies no es manté, i per tant tot i que baixava amb dignitat, el seny va fer que no em fiques a baixar cap pista negra i la fatiga general va fer que el ritme de les darreres baixades fos força suau.

Dissabte Road: En Ricard tenia posat al cap fer 100 Km, així que varem anar fins a Sant Hilari passant per Santa Coloma. La pujada a Cladells la vaig fer molt lenta, les cames estaven ressentides del esquí del dia anterior i tot i anar be de respiració i pulsacions les cames no anaven. Baixada per Osor, Angles, Mas Lluners, Girona i un bucle extra de 10 km fins a Vilablareix per fer els 100km.
En Marcos fent-me costat mentre pujem Cladells
Avui diumenge ha tocat BTT. Ruta rodadora fins els Metges pujant des de Cassa i baixant per on sempre. Les sensacions millor que el dissabte, però tot i això les cames estan cansades i un canvi de ritme dispara totes les alarmes. A la fi han estat 53km més al sac.

Així entre una cosa i l’altre he fet un total de 190km i un desnivell de 2638m en tres sortides en bici, el córrer i l’esquí no es compten en KM, però segur que si compten pel que fa a forma física general.

Amb tot això el Prove It de l'STRAVA, on l'objectiu era de rodar 600km en el més de gener amb un mínim de 150km per setmana ja l'ha aconseguit, de fet ara ja en porto 670 aquest mes.


La propera setmana més!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada