diumenge, 19 de gener del 2014

Segueixo fent feina

Costa i molt l’anar seguint una progressió, pedalar, pedalar, pedalar, i si existeix algun dubte pedalar.
Hi ha objectius a la vista per el 2014, i no son molt lluny, per tant cal anar a l’idea i mirar d’agafar el ritme aviat. Els companys tenen un bon nivell, i tot i que pugui haver baixat una mica per el període hivernal és de ben segur millor que el meu.


He d’anar recuperant, i el que no pot ser es caure en una sobrecàrrega muscular, ja que això ho tiraria tot a terra i caldria tornar a començar. Per això miro de fer els km però a un ritme baix, o més baix del que podria seguir, assegurant així que tot va fent el seu camí. Que ningú pensi que quan dic que el ritme és baix vull dir que pugui anar molt més ràpid. El que dic és que no és el meu ritme màxim i prou.

Somric en finalitzar la pujada de les Encies
Aquesta setmana diferents sortides, les del cap de setmana, una en Road i l’altre en BTT. La bici de carretera permet treballar el fons, és més regular i durant el temps de la sortida el treball es molt més uniforme que en BTT, per tant una eina de millora a mantenir.
Bikers ràpids a seguir posen la pressió en tot moment

El dissabte una volta de 75km fent ruta, un ritme interessant per a mi, ja que em va portar gairebé sempre al ritme màxim al que estic disposat a rodar. Bona feina de ben segur.

Diumenge desprès de una nit de pluja el dia ha començat incert i fins i tot ha plovinejat una mica, però això no ha estat suficient per fer-nos desistir de la nostra idea de pedalada que hem fet voltant St. Grau pujant-lo i baixant-lo per diferents vessants, en total 38 km més a les cames.
Pel pla de St. Joan

Corriols, fang, i reguerots

Segueixo fent una mica més de 150km a la setmana, així que ja passen dels 450km els que porto des de principis de gener, a veure si això comença a donar fruits.

1 comentari:

  1. Be Ramon, per poc que fagis sempre es més que d´altres...
    haig de començar si o sí! dimecres a Bordils...que collons!!!!!!!!!!

    ResponElimina