dimecres, 1 de gener del 2014

Iniciant el 2014


Inici d'any a Sant Grau
Aquest matí, tal i com ja passa gairebé cada any he estrenat l’any sortint a fer una volta en BTT.

Aquest any comença encara amb el record del 2013, que no destaca en res de particular pel que fa a participacions en proves ciclistes, però que si que em deixa aturat una bona temporada desprès de trencar-me dos dits a l’Euskadi Extrem. He de dir que ja em va anar be aturar-me una miqueta, ara però costa un munt tornar a agafar forma i no cal ni parlar de ritme.

El 2013 han estat un total de 154 sortides en bici que m’han permès rodar 5.929 km amb un desnivell positiu acumulat de 113.652 metres.  

A més durant la recuperació dels dits he començat a caminar/córrer per muntanya i tot i que fa poc temps he fet un total de 18 sortides, 153km i un desnivell positiu de 7184 metres.

De moment l’any no té cap projecte molt ambició per ell mateix, però a mi m’agradaria participar en alguna non stop, la terra de Maquis y alguna altre prova de llarga distància. Qui sap el que passarà, però si això va be el 2015 pot ser un any molt interessant i buscar algun repte dels que no s’obliden.


En fi, de moment he començat amb una pujadeta a Sant Grau amb en Ricard, res d’extraordinari ni molt menys, però tot es començar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada