dijous, 29 d’abril del 2010

Acumulant quilòmetres

Això es el que estic fent, acumular kilòmetres a les cames, que de ben segur m’haurà d’ajudar a que a les rutes llargues pateixi menys o això espero de cara als tracks del diable.

Entre ahir i avui he fet un total de 67km i +1261 de desnivell, de fet res d’espectacular, però tot suma. Els d’ahir amb en Xavi i en Miquel rodant a ritme lleuger a estones per pista, d’altres per corriols i d’altres a peu per salvar els arbres caiguts. Ahir em va costar agafar el ritme, de fet durant els primers quilòmetres que varen ser bastants no sincronitzava be respiració i pedalada o aquesta era la meva sensació, sempre falta d’aire i segurament aquest fet està relacionat amb la al·lèrgia que aquesta primavera està començant a activar. Un cop agafat el ritme ja vaig anar millor i al final rodava molt be, sense cap problema, amb la sensació de que si cal rodar molt mes no hi ha problema.

Avui els companys han estat en Ricard i en Pepe, el ritme una mica mes suau, tot i que en Ricard i la seva Intense s’entestaven a imposar un ritme molt ràpid al principi, sort que mica a mica ha anat rebaixant el ritme i al final la cosa ja era mes enraonada. Avui però un dolor sobre l’omòplat esquerra i les cervicals , intens, de fet molt intens al final, m’ha esta fent la guitza tota la volta. Es un dolor que ja he patit altres vegades, però mai he trobat el desencadenant del mateix. Crec però que avui he trobat una possible causa, ja que feia molt que no tenia cap problema d’aquest i ha estat començar a utilitzar el Camelback i ja tenim el dolor tocant els nassos. De fet tinc dificultats ja fa temps a portar res pejat d’aquell braç i per tant es una hipòtesi que caldrà que descarti o ratifiqui abans de marxar als tracks, si no allí puc patir de valent.

1 comentari:

  1. Doncs caldrà que aquest problema el sol·lucionis, de fet la Camelback potser l'haurem de portar encara que si ens ho muntem bé no ens caldrà, a lo millor comprant una petita bossa i enganxada a la tija per portar eines i camara, ens estalviarà aquest problema, un altre es l'IBIS, on possar el bidó, jo crec que per on anirem trobarem aigua per anar reposant, per tant .......

    Com us cuideu, i llavors ningú fa res, dia si, dia també, això si que és MTB, jo com a mínim deixo un dia de descans, es clar, vosaltres esteu tant forts que ni això necessiteu i li aneu fotent, i avui tornem-hi, això ja és massa.

    Ah, si voleu i com que esteu tant forts, diumenge podriu venir a fer el que he fet jo avui i alguna modificació, de fet, es el que us trobareu als TRACKS, pels CRACKS CATACRACKS.

    Apa, entrena, entrena, no voldria que perdessis el temps llegint....

    ResponElimina