diumenge, 18 d’abril del 2010

Cursa popular de Sant Jordi

Aquest diumenge es el que he fet, anar a la cursa popular de Sant Jordi, una ruta que fa anys que fem i que sempre m’agrada de fer, normalment el recorregut es entretingut, amb pistes i corriols, sovint amb mes duresa del que sembla per els turons que hi ha per la zona.

Avui novetat important, en Josep Maria ha estrenat la seva Lapierre, una Zesti 540 molt ben equipada i amb un aspecte fantàstic i pel que sembla desprès de la primera utilització per el seu propietari va d’allò mes be.

La bike escollida la Niner, també ho ha estat per en Marcos i en Xavi, així que tres 29” voltant per Sant Jordi.

La sortida a les 9 del matí, un matí que ha començat fred i feia que costes decidir si s’havia d’anar amb jaqueta o sense, finalment la decisió ha estat anar sense i sens dubte ha estat encertada. La sortida era multitudinaria, molta gent, de fet una mica massa el que ha fet que en arribar a la primera pujada tècnica i una mica difícil fos impossible anar a sobre la bike i s’ha hagut de pujar a peu.

L’inici de la volta ràpid molt ràpid, he mirat de seguir el grup d’en Miquel on en Xavi s’ha afegit i això ha estat possible durant els primers quilòmetres, però aquell ritme era massa ràpid per a mi i finalment he decidit ser molt mes conservador i anar a un ritme ràpid però que em permetés arribar al final sense problemes. Durant la sortida algú m’ha tocat el canvi que fallava a partir del 4 pinyó i nomes podia passar llavors al primer, ja que els altres saltaven. Aprofitant que volia regular el canvi i veure si en Marcos arribava per continuar plegats he alentit una mica mes i un cop passat el primer avituallament a la pujada que hi havia desprès en Marcos m’ha atrapat i hem continuat plegats fins al final.

Bons corriols els que em fet avui, molts d’ells oberts per aquesta ocasió, inexistents fins fa poc i ara en canvi es poden fer perfectament gaudint de valent amb la bike.

La resta del recorregut he estat a un ritme ràpid però còmode, amb en Marcos ens regulàvem per no anar mai més ràpid del compte, però tampoc mes lents.

Al final hem trigat 2:05 a fer el recorregut de 38km no ha estat malament al menys pel nostre nivell.

En Miquel i en Xavi feia ja 15 minuts que havien arribat, el que vol dir que ens queda molt per millorar si volem poder anar al seu ritme, però tot es farà, i si no fins ara normalment ens esperen, així que ...

1 comentari:

  1. El que si que es cert es que sempre ens esperem tots mutuament, excepte està clar en aquestes curses " populars", ho posso entre cometes ja que de populars no en tenen res de res i la gent surt com animals darrera quelcom que els empeny a anar a més.

    Avui he estat jo que he seguit el ritme d'en Miquel i els germans Roca, dos federats del CC Serinyà, demà i no en tingueu cap dubte sereu vosaltres, el procés evolutiu ho demostrarà.

    El que si que us puc dir es que anar al darrera d'aquesta gent vol dir anar entre un 80-90% sempre, tot i que el que he vist es que en Miquel encara està a un altre nivell i que jo a les pujades podia amb els dos germans, l'únic que s'ha de fer és mantenir l'eklevat ritme que porten, no hi ha descans, es parla i es riu amb els companys i amb la gent que s'adelanta, però no s'afluixa mai la marxa.

    Bona cursa, se'ns dubte, pot ser una de les millors que fem per aqui.

    El divendres no la vaig fer al 100%, diria que uns 24 km si, l'únic inconvenient va ser que la vaig fer al revés i vulguis o no és dificil recordar tots els punts.

    Enhora bona a tots per acabar i sensa problemes, es evident que la Niner es una excel·lent bike per fer això, més km no ho sé, es evident que si es baixa el ritme no crec que hi hagin problemes

    ResponElimina