dijous, 22 d’abril del 2010

Multi BTT aventura


Una nova modalitat que darrerament hem practicat forces vegades es el que vàrem fer ahir tres companys. Sortida a 2/4 de quatre amb tres bikes de doble suspensió, en Ricard amb la seva Intense Tracer VP, en Xavi amb la SC Blur XC i jo amb la Maverick Durance, de manera que teniem recorreguts de 160, 100 i 150 respectivament, ahir cap amb la 29er.

La idea era no plegar molt tard, ja que hi havia diversos compromisos, així que ens vam proposar pedalar unes dues horetes. Sortida des de davant del pavelló de Salt direcció a Bescanó, per iniciar el recorregut que es va fer a la copa Gironina de BTT.

L’inici del recorregut va estar marcat per que el de la Intense començava intens, així que a mirar de seguir la roda de la bike blanca. Els primers quilòmetres es van poder realitzar be, sense masses entrebancs, però en apropar-nos a Aiguaviva la cosa es va complicar i molt, ja que la part de camí nova per l’ocasió, les nevades s’han encarregat de fer-la impracticable fins el punt de no trobar ni el camí, així que finalment amb la bike a coll baixant pel mig del bosc en una barreja de descens de barrancs i espeologia per aconseguir passar per sota els arbres caiguts.

La resta del recorregut va tenir els seus mes i els seus menys, però forces vegades va ser necessari baixar de la bike i moltes també carregar la bike a coll. Val a dir que no va haver-hi queixes, cada un devia patir per dins, o potser gaudir, de fet sempre i tornem a caure, i en el pròxim trencant per corriolet ens dèiem “sembla net, no?” així que endavant.

Finalment la cosa es va quedar en 28 km i + 796 de desnivell realitzats en 2:05 h.

Darrerament s’ha incrementat el numero de sortides realitzats, i en els darrers 30 dies el resum es de 391 km i + 10096 mts de desnivell, que si ho comparem amb els 30 dies del període anterior el total va ser de 144 km i +3274 mts de desnivell. Sembla una progressió interessant, ara falta mantenir-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada