dijous, 22 de setembre del 2011

Rodant en companyia


El dissabte vaig sortir a pedalar pel matí des de Calonge. Aquesta setmana tenia un component especial, ja que l’Aleix venia a pedalar amb mi desprès de moltes setmanes de no fer-ho per diversos motius, alguns d’ells motivats pel fet de tenir 16 anys acabats de fer, un fet que prioritza altres coses que les de sortir a pedalar amb el pare.

Feia temps que volia rodar per la zona que queda entre la carretera de la Ganga i Fitor, on ja una vegada ens vàrem endinsar amb en Miquel i en Xavi.

Aquest cop varem anar decidits cap a aquesta zona, iniciant l’ascens fins el coll de la Ganga per la banda esquerra de la carretera que varem travessar a dalt de tot per agafar direcció a Fitor.
Primers trams de pista direcció a Fitor
En arribar al dipòsit de l’aigua ens varem desviar cap a Santa Llúcia d’arboç, un recorregut que varem fer per pista tot i que hi ha algun corriol que segurament enllaça allà mateix.

Vista de Sta Llúcia
Arribada a Sta Llúcia, des de allí agafem direcció al GR11 que agafarem per tal de baixar cap a la casa de Colònies que està prou del pou del glaç. El darrer cop el vaig fer en sentit contrari, es a dir pujant i no hi ha dubte que és millor baixar. El corriol es entretingut i divertit, algun punt molt tècnic que donada la meva situació actual prefereixo fer a peu tot i que segurament és ciclable.
Inici del GR
El ritme de baixada no és molt elevat, ja que l’Aleix en els trams tècnics és prudent i baixa a poca velocitat, això si sempre sobre la bici.

Passem pel costat de la casa de colònies i ens dirigim per pista cap a Sant Pol on fem una parada a la plaça per refrescar-nos una mica. Seguim direcció a Fonteta, però ens desviem aviat cap a la dreta entrant en una mena de val interior que ens va conduit entre masies desocupades i camps de conreu direcció a Mas Calç que més tard deixarem a l’esquerra per seguir cap el lloc en el que em iniciat ruta cap a Sta Llúcia.
Parats a Sant Pol al costat de la font
Seguirem direcció a Fitor però l’Aleix em diu que ja no te gens d’aigua, així que ens desviem i agafarem el trencall que porta cap a una antiga cantera i que surt a Mas Pere.

En un tres i no res som a casa, una pedalada suau amb molta calor, es el que té sortir a pedalar passades les 10 del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada