dimecres, 20 de febrer del 2013

Dimecres SS,SS,SS


I Ja en van dos de seguits, aquesta setmana hem tornat a sortir amb les SS, i hem tornat a ser tres.

A diferencia de la setmana passada, aquesta no ha vingut el Josep Mª i en el seu lloc tal i com és habitual els dimecres ha vingut en Miquel. Així que com la majoria de dimecres erem en Miquel, en Xavi i jo.

Avui ha esta el dia en que en Miquel ha rebut la seva nova bike, una bike d’acer, una bike de 29”, rígida i muntada en Single Speed, una bike realment molt bonica.
Així hem aprofitat per tal de que ell probes la seva nova bike per anar tots tres amb SS.

Hem iniciat el recorregut pujant al dipòsit de l’aigua per començar allà mateix a endinsar-nos en l’entrellat de corriols i corriols que existeixen per aquella zona. Com sempre això és un seguit de puja i baixa, en alguns casos exigents i que en el cas de la SS en deixa notar més.
Les tres SS en un moment de pausa
Al cap de poca estona en un viratge i una baixada complicada en Miquel m’ha deixat molt clar que el problema de que les 29 per zones revirades i molt tècniques no van be és mentida. El que passa, es que quan no se’n sap, no se’n sap i no cal donar-hi més voltes. En més d'un lloc en Xavi i jo anaven a peu i en Miquel ha baixat sense problema.
En algun moment ens hem enredat per corriols que tenien alguna pendent més forta i un munt d’arbres a anar esquivant. Aquí està clar que a la que perds velocitat la SS costa un piló de tornar a engegar i en alguns casos acabes pujant caminant.

No podia ser de cap més manera i al final hem agafat direcció als Àngels, no fos cas que no ens canséssim prou. En alguns punts la pista es pujava be, però en algunes rampes les cames agafaven una temperatura que no era la normal, al menys per a mi.

Tot i això hem pujat sense masses problemes als Àngels on en parat un moment al cim i llavors ja direcció a Sant Marti Vell i cap a Bordils.

En total han estat 26km i un desnivell de 844 metres positius, que per anar amb la SS ja ha estat prou bé.

Sembla que a partir d’ara les sortides dels dimecres seran de SS, veurem que és el que ens aporta a més de cansar-nos una mica més. De moment es prou divertit això del SS.

6 comentaris:

  1. Ja veurem com acaba tot això.
    Potser ara que ja portem uns dies i que ja sabem com calçar-nos haurem de començar a entrar en estadistiques, vull dir, agafar una ruta que feiem els dimecres amb geared i fer-la amb la SS, igual de serios, llavors es veura si val la pena fer SS o la reservem per donar voltes al poble.

    Està clar que el dia que comencem a apretar les dents i en Miquel canvia el pinyó i en posi un com el nostre, llavors viurem intensament el SS.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per a mi ja son força intensos els inicis. Està clar que amb una mica més de rodatge la integració a la bike serà millor i serà mes fàcil passar alguns obstacles i ens permetrà conèixer millor els nostres límits.

      Elimina
  2. Fa és temps que vosaltres que faig single speed i si em diuen que de primeres ja feu el que vaig veure-us fer, n´hi ha per endegar-vos a pastar fang!
    Nosé si per forma,força o el que sigui teniu unes prestacions per aquesta modalitat que no tothom pot presumir...

    El que sí us diré es que crec que esteu cremant etapes i sumeu massa desnivell de cop i volta, si ja ho sé que podeu fer-ho però no es el més convenient, fa dos anys enrera vaig agafar-hi massa trempera i el que va passar va ser un paro obligat per tendinitis i estres muscolar.


    EL problema es que ja voleu fer el mateix que amb les gearet, bé potser sí que es un repte maco però jo no m´ho puc permetre ni plantejar-mo encara, em suposa massa desgast físic i no es que no volgui patir, sinó que llavors tardo massa a recuperar.

    Lo del periodo de adptación a tomar pol saco, està genial però jo m´agrada realment això del SS i vaig amb peus de plom per no cagar-la un altre cop.

    Està clar però que tothom a de fer segons el nivell que té....per això vaig sempre rera vostre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que tinc clar és que demà no sortiré amb la SS, sense cap dubte seria massa exigent a nivell físic per a mi.

      No sé quin és el punt d'equilibri entre el que cal o no cal fer, de fet l'objectiu és passar-ho be.

      Després de la pedalada d'ahir avui no he pedalat i no he sentit cap molèstia. Segurament si hagués pedalat la cosa no seria igual i les cames patirien de valent.

      La idea es sortir un cop per setmana amb la SS i els altres 6 fer coses diferents.

      No et queixis tant, que com aquell que no vol sortint poc sempre estas allà al costat o al davant.

      Elimina
  3. Ja,ja. Doncs jo seguiré sortint com faig cada dia que puc, sense descans, així el cos no té temps d'acostumar-se a lo bó.

    Aquest cap de setmana però amb el fred que s'acosta, millor no sortit ja que quan fa fred, millor al llitet.

    Tant li fa si SS, carretera o Muntanya, la qüestió és sortir i passar-se ho bé.

    Quan peti, ja us avisaré.

    ResponElimina
    Respostes
    1. això, això Xevi tu quan petis avisa....més que res per vuere si hi ha difenrència..SERÀS..........

      Elimina