dimecres, 28 de desembre del 2011

El darrer dimecres del 2011


Avui ha estat la darrera sortida de “Dimecres” de l’any.

Com cada dimecres ens hem trobat a la tarda al punt de sortida, avui de forma excepcional també ha vingut a pedalar en Ricard que s’ha sumat amb el trio habitual dels dimecres.

Hem començat la sortida a bon ritme pujant direcció als Àngels per Can Valldemia, llavors hem agafat direcció a la carretera que va cap a Madremanya per en arribar a la carretera començar a endinsar-nos en corriols i corriols, algun enllaç per pista i a tornar-hi.

Com ja va passar la setmana passada hem tornat a fer tècnica, es a dir que els corriols en algun punt eren pràcticament inexistent i que si ho eren tenien un grau de dificultat elevat per fer-los sobre la bike, però si el crack ens demana això i ens fa de mestre, nosaltres el seguim.

Al final hem fet 31km en 2:15h i amb un desnivell de +792 metres.

Avui també s’ha fet el pas decisiu i ja hem tancat el repte del 2012. Fa uns minuts ja he fet les inscripcions, ara ens toca preparar-nos, però ens queda encara molt de temps.

Un bon final d’any el que hem fet aquest dimecres.

1 comentari:

  1. Bona sortida la d'ahir, un temps que un no desaprofita per apendre coses al damunt de la mtb, tot i que en molts de moments, al menys per a mi, em serà impossible fer el que fa el "mestre".

    Puc dir si avui res m'ho impedeix que ahir va ser la penúltima i avui serà l'ultima de l'any 2011, un bon any, molts més quilòmetres i desnivell que d'altres anys, de ben segur, ara però el repte del 2012 serà una realitat, haurem de treballar per afrontar-lo, o no, això ja es veurà, tot dependrà del que volguem fer.

    L'etapa d'avui, técnica en certs moments, crec que en Ricard ha disfrutat, tot i que deu haver patit més del compte en alguns moments, però sense esforç no hi ha premi.

    Us dessitjo un bon Any 2.012!

    ResponElimina