dimecres, 9 de novembre del 2011

Millorant sensacions


Avui nova sortida de dimecres. Podríem dir que les ganes de sortir a pedalar eren més de les habituals, ja que el diumenge la pluja ens va impedir sortir a pedalar i un dia menys fa que les ganes de sortir augmentin.

Com ja va passar la setmana passada el disposar de menys estona de llum fa que sigui necessari accelerar el ritme si es vol fer una volta una mica llarga. Avui també s’ha afegit al grup dels tres de sempre l’Enric que ja va venir la passada setmana.

Inici de ruta rodant a bon ritme per anar incrementant-lo mica a mica fins a un ritme força ràpid que m’ha fet esprémer de valent al final de la segona pujada. A partir d’allà, ja sigui per que el pendent era inferior o pel fet d’haver finalitzat la digestió la cosa anava millor i podia seguir el ritme be.

El terreny està molt moll, força trencat en molts de llocs, però per la zona a la que hem rodat no hem tingut problemes de fang i es podia rodar molt be.

A la part final de la ruta l’Enric a decidit tornar per carretera, ja que la darrera pujada l’havia deixat massa tocat. 

A partir d’aquell moment un seguit de puja i baixa per pistes estretes i corriols ha estat la tònica general. Els hem fet a bon ritme, però no podem dir que el ritme hagi estat elevat, de fet ha estat un ritme en el que m’ho he passat molt be.

Arribada quan ja la llum començava a escassejar, en 10 minuts la llum a donat pas a la foscor, cal calcular be el temps per no quedar fotuts i a fosques al mig del bosc, o qui sap, potser portar llum a partir d’ara.

Una bona sortida, a bon ritme i amb una sensacions millors que les de la setmana passada, a veure la propera si la cosa segueix millorant.

1 comentari:

  1. Satisfet de poder veure que el ritme ha estat bó, encara haurem d'apretar un xic més quan s'acosti el temps de minima foscor.

    Les sortides curtes, tot i sortir-ne uns 34 tenen això, o les fas ràpides o anem a passejar, podem escollir, crec que tots estem d'acord amb l'opció escollida.

    Demà jo no podrá ser, divendres més, dissabte, diumenge, dilluns.... ui ui el tenir vacances la setmana vinent té això.

    Per cert, m'he quedat sense Roval un altre cop, això en comptes de la marca de la S, deu ser la SS. Està clar que no en tindré mai cap, això que són "guapes".
    Ara anirem direcció via Chain on sembla que n'hi han uns..... collons per uns putos raids plans, que complicat es tot.

    ResponElimina