diumenge, 17 d’octubre del 2010

Fent el "Dominguero"

Sortida de diumenge, de normal no son massa dures, però la d’avui ho ha estat encara menys de l’habitual, un ritme tranquil per tal de que tot el grup anés junt i una punxada d’aquelles que foraden de debò ens ha acabat de trencar el ritme.

Aquesta manera que tenen de netejar els camins actualment que consisteix en trinxar-ho tot i deixar-ho per terra no es la millor, sense cap dubte. Tot el camí queda ple de trocets de tronc, branquetes, branques i estelles, aquesta darrera es la que ha fet el forat a la roda d’en Pepe.


Finalment un esmorçar de germanor i cap a casa.

El que compta però es que hem passat una bona estona i que tot i ritme lent finalment han estat al voltant de 35km.

He aprofitat per anar jugant amb la càmera i n’he fet un altre vídeo, cer que aquest amb mes qualitat d’imatge que l’anterior.


2 comentaris:

  1. De la sortida no en diré res, els Angels ja m'és prou reconegut, potser la part Gironina de Can Mascort no molt però de fet la resta és força semblant.

    En quan al video, aquest a millorat, però sensa que ningú es senti crititcat, trobo que encara hi ha massa claror, es veu molt "blanc", hauràs de millorar en les teves técniques de gravació "professional".

    Renoi, podriem filmar la sortida NINER, enviar-lo al representant i al·lucinaria, 4 Niner juntes, voltant per uns paratges de cine, n'hi ha que pagarien per tenir-ne un video com aquest.

    ResponElimina
  2. Cert, el contrast te molt de blanc, encara no he trobat si el problema es da la pròpia captura de la càmera o si es en l'edició que la cosa no va be.

    Anirem mirant de millorar-ho, a veure si al final en surt quelcom de bo.

    Podem fer el vídeo, si no paguen que no paguin, però de ben segur que serà únic o poc comú

    ResponElimina