dimecres, 20 d’octubre del 2010

En baixa forma

Avui sortida de dimecres, seguit el recorregut de la propera cursa de Sant Martí. Avui no era el meu dia físicament parlant, ja que al començar a rodar tot i pedalar be, ja tenia una sensació diferent a la de sempre.

Al iniciar la pujada aquesta sensació es mantenia, primer he pensat que anava una mica baix de seient, però al cap d’una estona en aixecar-me per fer aquelles quatre pedalades que fem de tant en tant he notat com si tingues un fil que em toques la cama per fora, però no hi havia cap fil, era un tema muscular/nerviós o el que sigui, però era intern i es produïa en el moment de fer esforç. Poc desprès he tingut molèsties al genoll de la mateixa cama.

En arribar a can Valldemia he pujat uns mil·límetres el seient per veure si millorava. Les molèsties al genoll han desaparegut, però les cames en especial l’esquerre era com si portessin fets 70 o 80 quilòmetres, es a dir quan tocava ser-hi elles no hi eren.

Aquest fet s’ha anat repetint durant tota la sortida, mentre el desnivell era raonable la cosa anava mes o menys be, però en complicar-se, que en algun punt ho feia i bastant he posat el plat petit que feia molts de mesos que no posava, menys encara en una sortida de 30km i 800mts per la zona dels Àngels.

Les baixades se’m donaven millor, tot i que en algun punt en Miquel ens ha ensenyat que sense anar amb una doble, durant una estona es pot anar molt ràpid.

Ara les molèsties, han passat cap el gluti i el genoll en un dolor que sembla tenir el mateix origen i que el que fa es reflexar-se a través del nervi cama avall.

Repòs i bons aliment i no crec que hi hagi cap problema pel dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada