dilluns, 23 d’agost del 2010

Sumant kilòmetres

Be, seguim sumant kilòmetres dia rere dia, mai fins al punt de sortir tots els dies, però si que en sortint 3/4 dies per setmana amb una mitjana de 110Km que tot i no ser res de l’altre mon està be si ho mirem en termes de constància, el desnivell ronda els +3000 els que fa que en termes generals siguin sortides d’uns 25/30 km i uns 800/1200 de desnivell.

Els ritmes de sortida son diferents en cada cas, alguns per el company o companys, altres pel tipus de bike, de terrenys, la temperatura,... les mitjanes es mouen entre els 13,7 km/h i els 19,9km/h (amb en Marcos el passat divèndres).

Els darrers dies està fent molta calor i això jo ho noto especialment, cal hidratar-se molt mes i tot i així la pèrdua de sals es molt elevada, aquest punt es una assignatura pendent pel que fa a la correcta restitució de les mateixes abans, durant i després de l’exercici.

La sortida del diumenge va esser una gastronòmica amb esmorzar inclòs als Metges. Tot i sortir d’hora al matí el calor ja era molt intens i no feia gens d’aire. El recorregut d’anada pujant al Puig d’Arques des de el Rio de Oro, coll del matxo mort i cal a Sant Cebrià de Lladó, la tornada a la inversa però baixant cap el coll de la Ganga i direcció a Fitor per tal d’acompanyar una estona en Pepe que ve venir des de Calella. A la sortida va acompanyar-me l’Aleix que a l’anada va aguantar força be i que a la tornada va seguir el ritme d’en Pepe tot i que en alguns moments va costar-li. Ha millorat molt el ritme en les baixades ràpides, traçant molt millor i perdent la velocitat justa en les frenades, això li va permetre seguir la roda d’en Pepe i fins i tot fer-li algun avançament en les apurades de frenada.

La sortida al final un total de 32 km i +893 de desnivell a una mitjana de 13,7km/h que es una bona mitjana per l’Aleix.

1 comentari:

  1. No sempre ni molt menys cada dia amb el nostre nivell podem fer sortides amb els ritmes tant alts com els que us imposseu en Marcos i tu.
    Ara bé, es bó sortir sovint i més ara que l'horari solar ho permet

    Bona ruta la d'ahir, al menys pel recorregut debia d'estar bé.
    El jovent apreta cada dia més fort, o nosaltres ens fem vells i ens costa seguir-los, ara per ara el meu ja ho deixarà doncs aquesta setmana ja comencen a entrenar i no estarà per agafar la bike.

    ResponElimina