dimecres, 18 d’agost del 2010

Rodant amb la 29er


Els darrers dies he rodat sempre amb la Niner, va estar dies parada i ara sembla que recupera el temps perdut.

La darrera sortia juntament amb un altre 29er, la Air9 d’en Marcos que ja està apunt de rodar desprès de la substitució del quadre. Sobre la Air9 val a dir que el darrer canvi que ha fet el seu propietari ha estat la substitució de les bieles i pedalier XT per unes Rotor 3D de doble plat, així que ara per ara 3 de les quatre 29er del grup porten el mateix grup de bieles i plats.

La sortida ha estat similar els darrers dies, rodant per la mateixa zona, el darrer ha estat pràcticament el circuit que es pot fer per els 100km de las Gavarres previstos (encara sense data) i va sortir un recorregut de 37km i 1293m de desnivell positiu.

De fet si faig la suma dels darrers tres dies amb la 29 la cosa queda en 87 km 3104m de desnivell +, que no està malament per sortir a estones.

No sé si vaig millorant la forma física o no, ja que les voltes no han estat molt llargues i el nivell d’intensitat en molts en casos ha estat condicionat a la companyia que he tingut a la ruta, el que si es segur es que em sento be damunt la bike i això sol ja es positiu. No tinc dolors ni a les cervicals ni a les lumbars, les cames be, únicament un genoll va fer-me una mica la guitza però en pujar una mica l’alçada del seient es va solucionar.

Seguirem com fins ara, sortint quan sigui possible i que sigui el que tingui de ser!

1 comentari:

  1. Doncs avui si el temps ho permet, amb tanta preparació i descansat per les vacances és un bon moment per comprobar el teu estat de forma.
    Haurem de dir al Miquel que ens apreti per veure on sóm i on volem anar.

    Això és el que t'espera, potser no en faràs ni 37 ni 1300 però les xifres no sempre representen el que pot representar la duressa d'una sortida.

    Que forts que esteu, dues Niner al 100%, no com jo que la tinc al 70%, en Ricard ja no ho sé però de ben segur que aturada no la té, encara que ell sempre diu que no fa res, res de res.

    ResponElimina