dissabte, 14 d’agost del 2010

Castell de Vila-romà

Dos dies fent una volta similar amb la Niner EMD, una volta que pot servir per completar els 100 de les Gavarres amb uns 30-35 km i 1100-1200 de desnivell positiu. La d’avui ha estat la versió més exigent, dons finalment he aconseguit minimitzat tant l’asfalt que ara deu d’estar en uns 850 mts en total en tot el recorregut i afegir-hi algun km de corriol, que d’una banda ha millorat respecte la volta inicial ja que un canvi de traçat en la baixada del primer corriol ha minimitzat els trams a fer a peu i els ha deixat el tres peus puntuals en comptes de uns 500 mts de baixada extrema a peu.

La pujada també ha canviat, ja que si be ara hi ha una part que transcorre per una pista que té el ferm millor el pendent de la pujada arriba en viaries ocasions a mes del 25% el que fa que amb una 29 i doble plat calgui esforçar-se de valent en algun moment.

Val a dir que dues baixades una mica llargues tècniques i exigents amb moltes pedres que formen escalons considerables fan que físicament et retenteixis una mica dels braços i dorsals si es fa amb una bike 100% rígida. Jo he fet varies vegades les mateixes baixades amb una doble i a banda de que físicament es més descansat es pot baixar mes ràpid, però això ja son fets coneguts i contrastats altres vagades.

El mes interessant es que hi ha un bon recorregut per fer, que es pot fer exigent o molt exigent depenent del que calgui en arribar en aquesta part del recorregut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada