dimecres, 25 d’agost del 2010

Feta

Ja l’he feta la sortida del dimecres i tal i com estava previst ha fet calor molta calor, menys que la setmana passada, no per la temperatura que de ben segur era superior avui, però la sensació de xafogor no era ni de bon tros com la setmana passada.

Avui he anat millor que la setmana passada, no mes ràpid, però si mes be físicament. No cal pensar que no m’he cansat, però era un cansament que a mi m’ha semblat el que corresponia al esforç realitzat.

Es cer que m’agradaria rodar millor, però de moment no pot ser, no se perquè però es així, anirem millorant mica a mica, crec que un bon descans es fonamental i en això estic.

Avui la DUC 32 feia uns “clock” en extensió desprès de un impacte important que no eren normals. Amb el robot tancat al màxim anava millor, possiblement la calor faci que l’oli sigui menys dens del que hauria. De totes maneres he decidit desmuntar.la i fer un bon manteniment, de fet al fer això amb l’amortidor del darrera aquest va millorar i molt el seu comportament.

Tret d’aquesta incidència només la cerca de fonts per emplenar els bidons ha estat una tasca interessant i que a mes ens ha permès fer una xerradeta a la fresca escoltant el caure de l’aigua.

Ah, el crack ha punxat, i be els que el coneixem sabem el que passa quan punxa, de tossut n’és una estona i ha inflat unes 6 vegades per tal d’arribar i no posar càmera. Ara a més segurament arrestarà la bike uns mesos per haver-li fet la guitza!!

1 comentari:

  1. Fer el manteniment de la DUC és el que hem de fer, però conjuntament així si ho fem bé serà collonut i si no ho farem els dos de malament, jo ja la vaig obrir però estic en que l'oli era massa líquid o que el retens que aguanten l'aire pel rebot perden, no sé hem d'operar a obrir-la.

    El Crack és un crak, és lo mateix quan li vares preguntar com havia anat al Pas dels Lladres, resposta: Malament, pregunta: A, i com varés arribar?, Cinquè, renoi, si arriba a anar bé se'ls cruspeix a tots.

    Doncs una cosa es certa, si ahir no arribem a trobar fonts, us hagués portat a la recerca de "bars" doncs tenia molta, molta sed.

    ResponElimina