dimecres, 31 de març del 2010

Sorprès

Avui ha passat un fet que m’ha sorprès molt, de fet un fet que no m’imaginava que pogués passar.

Sortida de dimecres normal, es a dir els que acostumem a ser-hi sempre, l’única diferència es que avui en Xavi i jo anàvem amb la Niner 29” en llos de amb qualsevol de les 262 que tenim.

En arribar al lloc de reunió amb en MQL aquest ni hi era, de fet hem estat molt puntuals, en arribar i veure les 29” ens h dit avui aniré sol, jo no vindre amb vosaltres amb aquests ferros que porteu.

Evidentment hem pensat que era broma, però en començar la volta ens ha dit pugem pel dipòsit de l’aigua i jo ja seguiré sol, amb aquest ferros anireu molt lents. En començar la pujada ell que sempre va a darrera anava al davant i a un ritme que ell sap que no és el nostre, de ben segur el meu no, però estava fresc i apretant fort he pogut seguir el seu ritme perdent només uns metres que he recuperat al disminuir el pendent.

Continuem pedalant, un baixa, puja, baixa i pujada cap els Angels, el ritme el mateix, ell davant i apretant, segur que ell podia anar més ràpid, per això es qui es i està on està als campionats, però jo no, en Xavi aguantava, no sé si be o just però aguantava el ritme imposat. Mica a mica he anat perdent metres tot i que anava al màxim. Jo he mantingut el meu màxim durant 5 Km allà he vist que en Xavi m’esperava i hem continuat pujant però ja a un ritme tot i que ràpid mes suportable.

Nosaltres pensàvem que al creuament de les pistes en esperaria per seguir plegats, però no ha estat així, ens ha deixat.

Està clar que ja fa temps que sé que ens pot deixar quan vulgui, que no el podrem seguir mai si ell apreta, però precisament l’actitud mostrada fins avui no havia estat mai així, ell feia de campió i sempre esperava a tothom, fent de tant en tant petites series, però sempre al ritme del grup.

Avui ha estat estrany, molt estrany, no ho entenc, però be ha estat així. Ara però entenc millor perquè és a on és i no en un altre lloc.

Espero i confio que el proper dimecres si ens esperarà, ja que jo a aquest ritme no crec que faci massa res de positiu per a la salut i si no mireu el gràfic de pulsacions que hi ha a sota.

De totes maneres han estat 39 km amb un desnivell de + 941m. A una mitjana de 17 km/h de ben segur un bon entrenament.

1 comentari:

  1. Més que SORPRES podriem dir TRAÏTS, això no ha estat bé per part seva, en Miquel és un gran campió, mai li em negat ni molt menys i sempre s'ha comportat al menys amb nosaltres com a tal.

    El fet de nosaltres poder rodar amb una 29er i ELL no,ja que no va saber negociar en el seu moments no crec que sigui el nostre problema, jo tampoc em queixo di un va amb una rigida i l'altre surt amb una freeride, l'únic problema que no ho és, es que t'esperes o t'esperen i així ho fem.

    Bé deixem temps per reflexionar ara que s'acosta el temps per fer-ho.

    La sortida d'avui bé, el teu treball ha estat molt bó, fixa't que has treballat a un 100% els 12 primers km, llavors hi ha hagut una zona de relax fins Montnegre per llavors tornar apretar, encara que et sembli que no fas res, fas molt, acumules resistencia i força, dos punts importants en ciclisme. La mitjana en la teva velocitat certifica que hem fet un gran treball, fixa't que amb 40 km més i amb el mateix desnivell ja hauries fet una primera etapa, i amb 4 hores, quins CRACKS.

    ResponElimina