diumenge, 21 de març del 2010

Preparant-me per fer manteniment.

Estar clar que per fer manteniment hi ha diversos ingredients que no poden faltar, el primer tenir-ne ganes o be necessitat imperiosa, el segon tenir una bici i per sort d’això no en falten, el tercer es disposar del material a substituir i les eines per substituir-lo.

Be això es el que hi havia fins ara, però el que no hi havia era un workstand o dit en català un peu de taller on subjectar la bike i així poder treballar de manera còmode. Feia ja temps que en tenia ganes de comprar-lo per o per una cosa o per l’altre no ho feia mai. Aquest cop i gracies al retard en l’arribada de les bieles, que per cert encara no tinc, he demanat el peu de taller.

He escollit el Topeak PrepStand Elite amb els accessoris suplementaris de bàscula, safata per pesar peces petites, i safata subjecta eines. També he agafat un aparell que serveix per mantenir a roda davantera recta.

Es un suport valent, de fet es el mateix que vàrem utilitzar a les 24h de Finale ligure al 2009. Permet pujar i baixar la bici i donar-li la inclinació que es vulgui a la pinça de subjecció i pot agafar la bike tant per el quadre com per la tija del seient.

De ben segur disposar d’aquesta eina m’ajudarà a que el manteniment i els ajustament de la bike siguin millors.

3 comentaris:

  1. Crec que has fet bé escollint el Topeak, generalment tots els bancs de treballs de marca tenen qualitat i a més si pots adaptar-hi una bàscula molt millor, segur que a partir d'ara els manteniments no et faran tanta mandra i el més segur de tot és que la teva esquena no se'n resentirà.

    Espero que algun dia vingui a casa i així podré saber més coses de les meves bikes, em refereixo als seus pesos, però potser no, així evitem temtacions de comprar components menys pesats i més cars.

    ResponElimina
  2. http://www.lacabrasiempretiraalmonte.com/2009/08/para-llegar-al-paraiso-antes-hay-que.html

    Potser aquesta adreça d'aques blog us aclareix les coses, sobre tot les dedicades al diable.

    ResponElimina
  3. No crec que sigui la meva bàscula el detonant per comprar coses mes lleugeres, en tot cas pot ser l'excusa per fer-ho, però de fet sempre va be tenir una excusa.

    ResponElimina