dilluns, 15 de març del 2010

Adeu a la Heckler

Aquesta passada setmana he estat una setmana de acomiadament, si finalment m’acomiado de la meva Santacruz Hecker ja que després d’estar tres mesos en venda finalment un biker de Albacete ha decidit comprar-la.

La Heckler estava totalment desmuntada, ja que la idea era vendre només el quadre, però donat el cas de que l’interessat la volia sencera la he muntat de nou.


La veritat es que amb la forca de 140 en lloc de la de 160 que tenia muntada inicialment la bike es veia molt mes lleugera ja estèticament, a banda de que el pes sense cap dubte era inferior.

Ja un cop muntada en fer-hi un volt petit per tal d’ajustar correctament el canvi i verificar el funcionament global m’ha transmès molt bones sensacions, la bike rodava molt be i tenia una molt bona absorció tant davant com darrera. Es curiós que tan sols feia tres o quatre mesos que no la utilitzava i ja no recordava com funcionava de be.

En fi, ara ja es dins la caixa a punt de marxar cap al seu destí, a punt de fer gaudir a un altre biker, un biker que espero s’ho passi bé amb la seva nova bike.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada