dimecres, 17 de març del 2010

Compte: Arbres caiguts!

Avui sortida de dimecres des de Bordils amb en XAMG i en MQL. El recorregut marcat pels esdeveniments de la darrera setmana que amb les seves nevades va deixar el bosc força mal parat ens ha portat a pujar cap els Angels per el camí vell, on la pista era neta de branques i arbres i l’estat del terreny era en general bo, ja que el fang s’havia eixugat gairebé del tot.

En aquesta primera pujada les restes del refredat encara es deixaven notar i molt. Un cop a dalt els Angels ens hem aventurat a baixar cap a la banda de Girona pel camí de anar a peu i si bé el tram inicial estava una mica tapat per branques mes endavant era ciclable sense problemes tot i que hi havia clapes de neu que en algun punt m’ha fet posar el peu a terra, be a la neu.

Un cop arribats a la pista que va cap a Montnegre hem agafat direcció a Montnegre fins a la carretera que va a la Bisbal per mes endavant vorejar el Montigalá per la pista interior, pista en la que ens ha estat necessari baixar de la BTT en diverses ocasions ja que els arbres i branques caigudes eren força nombrosos. En arribar a la pista que va cap a la font picant hem baixat directament i hem anat seguint per pista fins a Madremanya, allí hem agafat per carretera fins al punt de partida.

La sortida d’avui l’he realitzat amb la Ibis Mojo SL que al final presentava algun problema al canvi possiblement degut a una enganxada amb una branca en una de les múltiples vegades que hem passat pel mig del brancam trencat. Caldrà revisar la pressió de l’amortidor, dons he notat moviment a la part del darrera fins i tot amb el propedal actiu.

1 comentari:

  1. Que bo que és poder participar a un blog nou, en aquest cas el teu, crec que a la llarga el que haurem de fer serà un nou blog on tots els que hi vulguin participar i volem que hi participin hi siguin invitats, tipus el que feiem però a veure si d'una vegada ens surt bé.

    Tal i com comento al meu blog, la sortida d'ahir va ser tranquila en comparació a lo que vaig fer el divendres, dissabte, no incloc el diumenge per que aquesta era de passeig i el dimarts per la nit, si, ja ho llegeixes bé, amb les llums per pistes plenes de branques, les baixades es fan molt més a poc a pos i amb sorpreses.

    Hem de posar dates per fer una sortida de mes de 60 km i així tothom que vulgui que s'apunti, fa temps que no en fem una de llarga.

    Per fi, he pogut veure la AIR 9 d'en Marcos, que "verde", suposo que ara ja no té excusa.

    Val, aniré seguint les teves entrades i posant comentaris, es bó poder participar.

    ResponElimina