dimarts, 5 de juny del 2012

Fins i tot amb pluja, Transpyr!!

Fa dies que no escric res, no per no tenir res a dir, si no per no disposar de temps. 

Des de fa uns dies que hem baixat la carrega de km i que en comptes del volum treballem més la intensitat, el que es tradueix en un pedalar més ràpid que fa unes setmanes. De fet quedo parat forces vegades de les velocitats mitjanes de les pedalades que faig, ja que mai anteriorment he rodat tant rápid finalitzat les voltes amb un nivell de fatiga més que acceptable. 
En el cas de fer una sortida de 30km, sembla que falta quelcom. Ara el llindar mínim està al voltat dels 50km, que son poc pel que ens espera, però molts comparats amb el que feia anteriorment. 

Les sortides amb en Ricard ja les tinc molt controlades, jo se el seu ritme i ell sap el meu, així que ens és força fàcil de no anar passats de voltes. En Marcos a vegades ens marca un ritme diferent al nostre, però darrerament ràpidament tornem al nostre. 

Ahir sortida amb en Josep Maria amb la idea de pedalar moltes hores plegats. 
Volíem repetir la volta de Girona, Anglés, Sta Bàrbara, mines d'Osor, Subirà, Sta Bàrbara , Anglés, Girona, una ruta que es queda en uns 85km i 1800 de desnivell. 
Al sortir uns núvols negres i amenaçadors ens van advertir que ens mullariem, i així va acabar essent. Varem arribar però fins a Sta Bàrbara sense mullar-nos, varem començar el descens cap a les mines amb una boira potent que semblava emular les zones tenebroses del senyor dels anells. 
Ja al inici de baixada ens varem abrigar amb el para vents, que aviat va fer de para pluges. Una pluja no gaire intensa que no feia res més que fer la volta millor, mentre gaudien de un paisatge màgic.

 A mitja baixada una pedra ganivet va fer un bon tall al meu pneumàtic del darrera. Una càmara i l'embolcall d'un gel dels que pren en Josep Maria varen ser suficients per reparar l'estropici. No tinc gens clar si una coberta més potent hagués aguantat sense tallar-se. 

Un cop a la carretera d'Osor i veient que plovía i que el cel amenaçava amb més varem baixar cap a Anglés on en arribar-hi la pluja era intensa. Paradeta al bar, cervessa i patates ens serveixen per esperar que afluixi una mica.

Iniciem el retorn cap a Girona i en passar prop de Mas Lluners una provocació del company d'equip ens dirigeix cap els corriols que enllacen amb Bescanó. 
Total el tema es que si entrenen Transpyr no cal tenir por ni al fang ni a la pluja, i així mica en mica l'anem lian fins que veiem que son casi les nou i que cal tornar a casa, ara si molls i bruts tal com marca un entrenament Transpyr.

En total han estat 63km amb un desnivell de 1283m a una mitjana de 14,7km/h. Molt bones sensacions, tant pel ritme com per la sintonia amb en Josep Maria. El seu rodar és molt similar al que portem amb en Ricard, així que no crec que tinguem cap mena de problema al pedalar plegats. 

Propera sortida amb en Josep Maria el diumenge on correrem la Marató de Navata, 100km i 2500 de desnivell positiu. 

Possiblement aquest serà el darrer test de llarga distancia abans de la Transpyr que ja la tenim a tocar.

4 comentaris:

  1. Bona sortida, màgica a la terrra de "Mordok", devagades però ens impresionem al mirar les montanyes que em de pujar... i no fem cas de petites com Mas Llunès que poden ser autèntics trenca cames amb les seves repetides rampetes del 20% i pico sobre tot si les rodes s´enfonsen tan per lo moll del terreny, els corriols que em vares fer, sencillament impresionants, incloent-hi la del trenca banyes.......jajaja.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara ens tocarà buscar una paraula a utilitzar mentre fem la Transpyr, una que ens mostri que la Transpyr és només part de quelcom més gran i ens obligui a seguir endavant amb ganes.

      Espero que el recorregut que farem en menys de un mes no sigui com la segona part, i si com la primera. Val a dir que jo prefereixo la segona, corriols, corriols i corriols, i si son trenca cames mala sort!!

      Elimina
  2. Si tot va com a d'anar, avui us tornareu a veure, potser però avui serà més difícil de repetir la mitjana de 14.7 km/h, avui sortireu amb el DFI i si tot va com a d'anar pujareu de mitjana, primer per que el vostre treball d'intensitat i no de càrrega de quilòmetres ja us ho permet i segon per que la nostre mitjana és un quilómetre per sobre la vostre així doncs a patir una mica o no, que jo en tinc els meus dubtes.

    Diumenge ens trobarem tots, de fet jo encara no he rebut cap correu conforme estem inscrits ni resposta a la petició de si tenien la ruta per GPS per acostumarnos a seguir-la, res de res, tothom passa de tot.

    Si aquesta serà la darrera, potser sí, encara que crec que ens faltarà fer-ne dues de seguides......., no estaria malament la proposta del dia 11 anar a repetir la Marató del Cap de Creus, llavors ja podriem tancar l'aixeta i mantenir-nos on estem.

    Com us cuideu, nosaltres si plou, agafem el paraigua i la deixem caure, en Miquel agafa fred i jo ja no et dic res més...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una bona proposta si senyor, cap de creus novament desprès de fer 100km. Ja ho varem fer una vegada, i el fet de repetir-ho pot donar-nos una indicació de on som.

      Cal tenir clar però que els del FD2 no podem rodar al ritme del FD1, menys encara en una ruta llarga com és el cas.

      Miraré com estan les possibilitats de disposar del dilluns com a dia lliure, ja que el dimarts, dimecres i dijous seré fora de viatge i potser seran masses dies fora. D'altre banda el fer aquest treball el dilluns em permetria tenir els deures fets per la resta de la setmana.

      Elimina