dilluns, 14 de maig del 2012

Un no parar!!

Fa un munt que no escric res, però la cosa està que en que entre la feina, el dia a dia a casa i el pedalar no queda temps per a gaire res més. 

Des de la darrera vegada he fet un munt de coses que resumiré de forma ràpida:
- dijous: descans 
- divendres: Sortida amb els components del FD2 fins el metges. 52km i 782 de desnivell 
- dissabte : Magnífica pedalada amb els companys de Terrassa. Corriols i corriols, pujades tècniques i baixades trialeres pedalant fins el Puig de la Balma per esmorzar tots plegats. Retorn distret amb un final ràpids i distret. En total 49km i 1469 de desnivell. 
Tècnica a tope!!

Magnifics paisatges i companyia
- diumenge : volta amb bici de carretera amb en Ricard, total 100km i 1171 de desnivell. 
- dilluns : Sortida de recuperació per pista amb poc desnivell, 30km i 129 de desnivell. 
- dimarts : sortida equip Transpyr al complert. Volta més llarga del habitual buscant un recorregut més semblant al que segurament trobarem. Ens surten 60km i 1392 metres de desnivell en una barreja de pista i corriols. 
- dimecres : descans 
- dijous: Carretera, 49km i 431 de desnivell 
- divendres : pujada tranquila a Sant Grau. 31km i 490 de desnivell. 
- dissabte : carretera amb en Marcos, 75km i 927 de desnivell. 
- diumenge : Pedalada a Vilablareix, contra indicada pel tipus d'entrenament que he fet fins ara, però puc rodar sense problemes a 180 bpm durant força estona. Cursa explosiva on els continus puja i baixa posena proba tant la potència com la resistència. En total 32km i 1148 de desnivell de trenca cames. 
Al final de la marxa de Vilablareix
- dilluns : rodar de recuperació amb en Ricard, ha derivat amb un pedalar ràpid a més de 25km/h de mitjana per un circuit poc exigent de desnivell, finalitzat amb 30 km i 200 de desnivell. 

Bones sensacions les de avui desprès de l'exigència de ahir. 

En total 521km i 8220 metres de desnivell en 12 dies i 10 sortides. No sé si està o be o malament, però el que està clar que més hores costarien de trobar per poder pedalar més. 

Confio que això tindrà els seus resultats on els ha de tenir.

3 comentaris:

  1. Això sí que és un NO parar, un bon titol per l'entrada.
    No hi ha cap dubte que el nivell va en augment i l'exigencia encara més pel que dius.

    Seguiu així, no tinc cap dubte que el repte ja no serà cap repte, més aviat serà una escapada pel pirineu.

    Amb el conjunt Assos, un fa patxoca, a més ja hi ha molt interessats en que vol dir això de U51, també n'hi ha que ja saben de que va e inclús un que coneix el Miquel n'és un subministrador, ara ens hauriem de moure si volem aconseguir quelcom.

    Tant sols una pregunta i a veure si demà algú me la respon, Que fem amb Radikal?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pel que fa a la pregunta no se respondre, cal que ho parlem, possiblement ens veiem amb el que ens ha venut la idea i que ens expliqui exactament que hi entra i que no, jo no vull sorpreses.

      Pel que fa al no parar, possiblement per una sortida super dolenta posicionat al darrera de tot amb uns taps importants al principi de la volta durant els primers corriols, el que va passar es que desprès de pedalar a un ritme elevat per a mi, em vaig quedar a la posició 87 de 210 que feien la volta llarga oficialment, ja que no hi havia cap control que verifiques si es feia una o l'altre.

      La única cosa que és més tranquil·litzadora es que les primers de la llarga, tot i sortir malament em varen treure "nomes" 36 minuts, que és molt, però ja és un valor que entra dins dels paràmetres més normals, i que si ho classifiquessin per categories segurament em deixaria a una posició prou acceptable.
      En fi que no tinc rés clar i cada dia queda menys, així que val més no trencar-se el cap i anar fent el que es pugui.

      Elimina
    2. si vols cursa animat a fer-me companyia a la tramun que
      sinó estaré solet..

      Elimina