dissabte, 27 d’agost del 2011

Poca activitat


Es el que te la setmana de moment, al menys pel que a pedalar es refereix. Des de dilluns només he sortit dos dies a pedalar, poca cosa, ja que en total sumen 42 km.

Les dues sortides amb en Ricard, la primera un puja baixa a St Grau i la segona una ruta circular Girona, Bescanó, Sant Gregori, Girona on el desnivell va ser molt baix.

Les dues sortides han tingut en comú que el seu ritme ha estat una mica més elevat del que feia fins ara, ja que la pujada a St. Grau queda amb 18km/h de mitjana i l’altre en 22km/h.

En la segona volta vaig sortit per primer cop després de la lesió amb la Niner EMD9, tota una experiència recordar com és el rodar amb una bike 100% rígida.

Avui al matí he fet una sessió d’una hora amb el Bkool, que entre escalfament i retorn a la normalitat es queda prop de 1:30 minuts. Tot i que tocava baixa intensitat (treball a 120W) el fet de no parar ni un segon durant tota aquesta estona és una cosa que se’m fa una mica pedada tant a nivell psicològic com físic. No tinc cap dubte que la mateixa estona sobre la bike rodant per la muntanya equival a menys treball que el que es fa a sobre del corró.

A veure si demà aconsegueixo fer una bona sortida i vaig recuperant les bones sensacions que tenia abans de la Tramunbike.

1 comentari:

  1. Poca activitat però tenint en compte que has pedelat els dies que has pogut, per tant és molta l'activitat.
    Uns dies de descans de bike t'hauran anat bé per tal de seguir amb el procés de recuperació del braç.

    Bones mitjanes i encara que jo no ho hagués fet, això de sortir amb la EMD, segurament ja has recuperat aqueslles sensacions de rodar en rígida.

    He vist al facebook una transformació per part del marit de l'Annabel força interessant i que potser m'hi apunto; Transformar la EMD per carretera, amb manillar Cx, rodes de neumatic llis com la del rodet, potser un plat més gran, no sé, i la pinyonera s'hauria de veure, però de segur que aniriem bé. molt bé per aquestes carreteres.

    ResponElimina