dimecres, 23 de març del 2011

Planejant

Un dent de serra, però de les de tallar ferro que tenen la dent més petita.

Aquesta és la sensació que un té en veure el perfil de la ruta que hem fet avui amb en Xavi. De fet gairebé sempre que anem a voltar per la zona de Sant Jordi, Colomers, Viladesens, Raset, Diana, el que passa és això, que no es fa cap pujada llarga però se’n fan un munt de petites.

L’inconvenient està en els “falsos llanos” que es fan a ritme elevat amb el plat, i si els primers passen be, a mida que es fan quilòmetres cada cop costa més mantenir el ritme.

Avui l’idea era veure si veiem algun tram marcat dels que es faran a la cursa del diumenge. Si be no hem pogut seguir la volta sencera, alguns corriols si que és evident que es faran, ja que es veuen acabats de netejar i a més permeten fer una volta molt maca.

La bike que m’ha acompanyat avui ha estat la Niner E.M.D. que feia dies que no sortia. Bones sensacions al rodar amb la 29er, únicament no recordava el nivell d’exigència de la bike si vols anar una mica ràpid. El fet d’anar sobre una bike 100% rígida es deixa notar a les lumbars i la zona cervical, on tant l’una com l’altre acumulen mes fatiga de la normal.

En total han estat 3:01 hores sobre la bike per fer 51 km amb un desnivell acumulat de +973 i a una mitjana de 16,9 km/h

3 comentaris:

  1. La Niner i rígida és el que té.
    És una bike que no la pots abandonar, un cop a la setmana l'has de fer sortir si et vols acostumar i que després de la sortida no tinguis les cervicals i lumbars adolorides, més, si la ruta és exigent, o no.

    Llàstima del temps, si no, la sortida d'ahir es podia haver ampliat, no molt més, però encara podiem haver disfrutat més.

    ResponElimina
  2. I tant, poder acabar el recorregut hagés estat molt be, llàstima de que jo tingués hora de tornada!!

    Miraré de possar-me més en forma sobre la Niner, que si queda masses dies parada la cosa es nota.

    ResponElimina
  3. Bé, això és fàcil, 4 bikes per 4 dies de sortida.
    D'aquesta manera combines dos 26 amb dos 29.

    Que millor!.

    ResponElimina