dissabte, 5 de març del 2011

Sobre mullat

Ahir no va haver-hi nocturna, el temps no era massa adient i algun problema de comunicació va ajudar a no sortir.

Aquest matí no plovia, el cel estava mig cobert però no era amenaçador, així que hem sortit amb l’Aleix a pedalar una mica.  L’Aleix feia 3 setmanes que no pedalava, ja que acostuma a sortir amb mi els dissabtes i al estar jo parat dues setmanes i al passar ell la grip no ha permès que sortíssim a rodar plegats.

Hem anat direcció als Àngels ja que acostuma a haver-hi menys fang que cap a la zona de Bescanó. Hem pujat per davant del Biocenturi i allí l’Aleix ha vist com es perd la forma en un no res i més després de estar uns dies malalt. Li ha costat molt pujar fins a la casa, a partir d’allà la cosa ja anat millor.

La E.M.D 9 ha estat la companya de ruta en una sortida tranquila

Donat que no podíem anar al ritme previst hem modificat la volta per escurçar-la i fer-la menys exigent. Corriolets i pistes per la zona, mirant de que no tinguessin pendents molts forts és el que hem anat fent.

El terreny molt moll, més del que podia semblar per la pluja caiguda. Per sort només calia anar en compte amb les arrels i pedres que relliscaven d’allò més.

Al final 28 km i 600metres de desnivell a ritme de passeig que de fet a mi ja m’ha anat be per fer una mica de recuperació activa.

1 comentari:

  1. Així de dur és l'esport quan fas un "paron" per llavors voler tornar a començar al mateix ritme, tot cal d'un temps i adaptació, potser li hauràs de recordar al teu pare que ell el primer dia tampoc va anar fort, més aviat suau per anar agafant ritme.

    De totes maneres més val sortir a pedalar que no quedar-se assentat al sofà i fer el mandre.

    ResponElimina