dijous, 17 de març del 2011

Dijous Maverick

Avui hem recuperat el que no vam fer ahir per culpa de la pluja. Per sort ha estat possible poder combinar-ho tot i sortir a pedalar i fer així la sortida setmanal entre setmana.

Al moment de sortir el cel s’ha tapat i semblava força probable que acabés plovent en una estona. Per sort no ha estat així i al cap d’una estona el sol lluïa i feia que la tarda fos d’allò mes agradable.

Avui he tornat a rodar amb la Maverick després de fer el manteniment de les suspensions, per tant hem fet algunes aturades per tal de ajustar les pressions tant de la DUC32 com del amortidor. El resultat del manteniment es bo, tot i que posar les conclusions esperaré a fer més quilòmetres amb la bici, a poder ser per terreny mes sec.

El recorregut triat per en Xavi tenia un objectiu clar: Evitar el fang sempre que fos possible. Així que hem anat seguint pistes i corriols amb força o molta fortuna, ja que el terreny tot i estar molt moll i en molts de casos ple d’aigua o petits rierols que creuaven o seguien els camins no hem trobat enlloc fang d’aquell que s’enganxa.

Al principi les meves sensacions no eren gens bones,tenia molèsties a les cames, en especial l’esquerra que ja hem feia mal al matí tot i no haver fet res. Al cap d’uns kilòmetres he ajustat l’alçada del seient per baixant-la uns mil·límetres i la cosa ha millorat molt. Ja només hem molestava la cama esquerra, crec que per algun reflex del nervi ciàtic que fa una temporada que dona la llauna.

Mica en mica al anar passant els quilòmetres les sensacions eren millors i en el darrer terç de la sortida ja em sentia be sobre la bike.

A partir del quilòmetre 15 hem anat seguint corriols i pistes estretes en un continu puja i baixa. A les baixades en molts casos no es podia anar ràpid si no volies quedar ben moll al passar per sobre l’aigua, exceptuant això cap problema, no ens hem mullat gens ni per les branques, ni per haver de travessar basses grans.

Al final 34km i 825 metres de desnivell a una mitjana de 15,2 km/h , res d’espectacular, una sortida més, una tarda més passant-ho be.

Al entrar les dades del GPS al PC m’he adonat que amb els quilòmetres d’avui ja passo dels 1000km des del d’a 1 de Gener, en concret ja son 1029km els que he fet. L’any passat per aquestes mateixes dates només en portava fets 654, per tant gairebé 400 km i més de 10.000 metres de desnivell acumulat son els que porto guanyats respecte el 2010.

2 comentaris:

  1. Amb l'aigua que baixa per les muntanyes, l'objectiu era clar, evitar el fang i mirar de no trobar molta aigua acumulada, aquest objectiu s'ha complert.
    Es clar que a la que et desviis pocs metres d'una ruta predeterminada, ahir i potser avui encara, pots quedar ben enfangat i la bike destroçada, per això millor escollir altres terrenys i encara que no siguin sortides espectaculars , ni fàcils, ni difícils, conservar, que avui en dia tot són diners.

    La Maverick tal i com vares comentar mentre pedelavem, és una altre, d'aqui poc ho comprovaré, avui no crec, potser demà, la meva ja està muntada també, encara no ha baixat del cavallet per tant no he ni enfonsat la forca per sentir una primera impressió per tant no en puc dir res.
    Avui segurament baixarà per regular a simple toc de braços les pressions, demà pot ser el deu nou debut.
    Temps n'hi ha.
    Avui només en queden 13 per fer el primer gran repte de l'any, sempre amb el permís del dia 27 que a Sant Jordi ens tenen reservat.

    Tens un repte, hauràs de comprar-te un "rodet" per tal de fer escalfament previ, així quan sortim ja sortiràs al 100% i res et farà mal.
    Ja et veig una hora abans escalfant, com un PRO.

    ResponElimina
  2. Ja va be conservar la mecànica una mica, que com dius al final tot suma.

    M'agrada "el primer repte", ja que vol dir que altres reptes vindran. Que be.

    Pel que fa al rodet, no ho tinc massa clar si es el que toca o no. El que es cert es que necessito uns quants quilòmetres per tal de rodar be. Aquest fet es noto més accentuat darrerament, segurament vol dir alguna cosa, però de moment no la sé interpretar.

    ResponElimina