dijous, 3 de febrer del 2011

Repte?

He estat buscant informació de la ruta que hem de fer d’aquí 15 dies per poder veure si el que ens han dit pel que fa a la duresa és o no és.

Finalment he trobat un track per GPS que sembla dibuixat en comptes de realment gravat,  de fet en posar-lo al IBP Index ja adverteix que es un track dibuixat. De totes maneres la distància i el desnivell s’assemblen bastant i no hi ha mes de un 10% de diferència. El track passa per totes les poblacions que fa la ruta, així que d’entrada ja m’he fet una idea d’on anirem.

El que no tinc massa clar es que l’IBP per el track es de 212, un IBP baix per una ruta dels kilòmetres que te.

Per tal de fer-me una idea de la duressa del index, he buscat una ruta una mica llarga que hem fet recentment i la volta pel Bassegona dona un IBP 173, la diferència es que la del Bassegoda la vàrem fer en un sol dia, per tant crec que els 212 no seràn massa durs.

Es cert que el IBP index no te en compte el terreny pel que es roda (pedres, fang, sorra) i per tant es possible que trobem algun d’aquests elements que ens dificulti la ruta, o qui sap potser els tres.

He pogut col·locar el track a sobre del Google Earth i e pogut veure una mica el perfil del que farem i les pistes i senders per les que hem de passar. Si la tecnologia no enganya molts de paisatges seran espectaculars i alguns corriols també.

Ja heu sentit parlar de la terrible trialera de Farena, be jo n’he aconseguit unes fotos (es la repera la tecnologia) i ja us puc assegurar que si es així tota sencera molt ràpid no anirem, o si?




Cada cop ho tenim mes a prop, no ens en donarem compte i ja serem dalt de la furgo direcció al punt de partida.

Ara no se si heu d’estar mes tranquils o menys, es un repte, no?

5 comentaris:

  1. No em preocupen els kms, tampoc el desnivell, doncs 4.000 m en 220 km tampoc és el que és, però el terrenys, la morfologia dels camins, corriols i pistes potser sí.

    A lo millor veient les pedres haurem de carregar un neumàtic, no fos cas...

    Veient les fotos adjuntes, de fet ja ho tenia pensat, em portaré les "xeruques" i els bastó de muntanya, no fos cas que fes més a peu que al damunt de la bike.

    S'haurà de decidir si anem amb 26s o 29ou, o un pupurri d'ambdues.

    A l'última foto, per on es passa, per damunt del mur o pel costat?.
    Avui practicaré MTB i RUNBIKE, m'haig de preperar fisicament i mentalment, com un "Jedi".

    Que la força t'acompanyi...... i la forca també.

    ResponElimina
  2. El tema del pneumàtic no es mala idea un tall d'una roda es una llauna, mes encara si es de 29.

    Les sabates, que siguin còmodes, així si cal caminar be per pujar o per baixar ens assegurem de no relliscar.
    No crec que ens faci falta el piolet,ni tampoc serà necessari fer una cordada (seria la repera en bike anar lligats)

    El pupurri es amb una roda de cada?

    Es pot passar per on es vulgui, les dues eleccions son prou perilloses.

    ResponElimina
  3. Ja m'enviaràn el track definitiu, m'acaben de confirmar que no hi ha lloc al refigi de Farena, per tant s'ha d'allargar la segona etapa 10 Km o si voleu escurçar la última uns 10 Km, de fet les dues coses.

    Part positiva, no s'ha de portar sac de dormir, negativa, ens costarà uns 40 € més, peró segurament ja s'ho val i potser haurem de fer aquesta corriol a tot drap si no volem fer-lo amb el frontal.

    Un de nosaltres ha de portar el comptakilómetres, per tal d'anar seguint el roadbook, diu que encara que ens suministrin el track amb GPS ells mateixos, que ho faràn, és imprescindible seguir el roadbook.

    Costa d'imaginar una ruta tant lenta i que no es pugui seguir amb GPS fàcilment.

    Un xic encuriosit si que estic.

    ResponElimina
  4. Mira per on ara l'aventura ja no serà tant aventura, això d'anar amb el sac i dormir al refugi tenia el seu alicient, encara que jo deixo l'aventura per una banda i millor un bon matalàs i una bona dutxa, menys carregats i més comoditat.

    El comptakilometres ja el portem tots crec recordar, si ens donen un roadbook seria bó saber si ells subministren algun tipus de suport o bé ens l'hem de fabricar o improvisar.

    Encuriosits crec que ho estem tots, crec que quedarem fotuts però de mala manera, així que ja em veig fent la baixada aquesta de la farena amb els frontals i el que faci falta, un alicient més a falta del sac.

    ResponElimina
  5. Una mica estrany tot això, ara estem amb una primera etapa de 56km +1127, la segona de 84 i +1850 i una tercera de 74km i +700 de desnivell.

    Crec que la dificultat de la ruta es la que generen ells mateixos al anar canviant les coses, al final no sabem ni on dormirem!!

    I si portem la motxilla i la tenda i anem on ens doni la gana?

    ResponElimina