divendres, 4 de febrer del 2011

Tallboy ride night

Aquest és el material per sortir de nit 


La setmana passada no va ser, no va haver-hi nocturna, la pluja ho va impedir. Aquesta setmana no hi havia pluja i per tant no hi havia excusa.

Desprès de tres sortides consecutives amb 26, li tocava a la Tallboy sortir a rodar de nit. Mica a mica vaig fent alguns ajustaments finals. Avui he tirat una mica endarrere el seient i he pujat una mica la tija del seient per sentir-me més còmode.

La diferencia de sortir a rodar amb la Tallboy respecte la EMD es gran, sobretot pel que fa a comoditat. La Tallboy es com un matalàs de làtex, còmode però ferma al mateix temps.

La Fox 29 Terralogic funciona molt be, pots aixecar-te sense problemes de que la bike es mogui, ja que es queda quieta, ben quieta, però si hi ha dificultats la rigidesa desapareix i absorbeix les irregularitats perfectament. Val a dir que el recorregut es totalment aprofitable ja que avui fins i tot rodant de nit he arribat al màxim recorregut. Això no ho he aconseguit mai amb la Fox 32 RLC de 140 de recorregut, es clar que la forca ja te tres anys i en tres anys pasen moltes coses.

La nit d’avui era molt fosca, gens de lluna, un cel clar i estrellat, temperatura de uns 5-6 graus en sortir de la ciutat que hauran pujat a uns 8-9 a la muntanya per allò de l’ inversió tèrmica.

Rodant amb en Marcos que portava la seva Niner Air9, els dos amb bike de 29, els dos amb dos plats, en Marcos amb 2x9 i jo amb 2x10, els dos amb un llum al manillar i un al casc, els dos observats per ulls encuriosits de veure’ns sortir així quan ja es de nit.

Ritme suau, primera pujada una mica exigent, la resta rodador, algun corriol de baixada, molta neteja de bosc que ha convertit corriols en pistes, de nit es fa molt estrany perdre un corriol i trobar una pista.

Una sortida agradable, tant pel ritme com per la temperatura. En total 23km +430 de desnivell a una mitjana de 16km/h

Ara a descansar que demà em de tornar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada