divendres, 11 de febrer del 2011

Repòs

Això es el que toca. Desprès de la sortida del dimecres el dolor al pit ha estat mes constant i més intens que no pas el dilluns i el dimarts. Per tal de descartar una fractura a les costelles i a més poder fer un tractament adequat a la lesió, aquesta tarda he anat al metge.

Desprès de fer un reconeixement i unes plaques la cosa es queda amb un esquinçament a les costelles. El tractament ja el sabem tots: repòs i una mica de química en pastilles.

Així que si be avui ja havia renunciat a sortir, està clar que ni demà ni diumenge sortiré a pedalar, cal reservar-se per el proper divendres.

Es evident que no me la puc jugar, ja que una cosa es fer una sortida de un matí prop de casa i l’altre fer una ruta per etapes, mes encara quan segons la organització el fer-la en tres dies està reservat només per a ciclistes experts.

Confio plenament en estar recuperat per la pròxima setmana, si l’evolució es molt bona pot ser que el dimecres pedali una mica però en un recorregut molt suau.

Per una altre costat, també està be quedar-se un cap de setmana al llit fent mandres, fa mesos, no possiblement anys que no em quedo un cap de setmana sense sortir cap dia.

2 comentaris:

  1. Bé, crec que això és el més indicat, un bon repòs de segur que t'ajudarà a recuperar-te, per tal d'estar en condicions per la propera setmana.

    Es evident que la sortida no serà fàcil, si no ja no ho fariem.

    Ara toca cuidar-te, per tant és el més indicat, reposar i estar-te quiet, de ben bó que això t'ajudarà.

    Segurament també aquest diumenge em tocarà descansar doncs no sé si hauré d'anar a Sabadell, per tant millor descansar que per dos dies que no sortim no passarà res, de ben segur que no.

    ResponElimina
  2. Ramon, ja m'extranyava no llegir-te...... Un bon repós tambè dona base, així que ha descansar, no passa res, nomès el temps, i despres et trobaràs amb ganes i forces per remontar allò que t'arribi!!!

    Una forta abraçada! i cuida't molt!

    ResponElimina