dimecres, 29 de desembre del 2010

Seguin amb un comentari posat ahir per en Xavi sobre el llarg temps que cal esperar en decidir comprar una bici nova, he recordat que ja fa uns dies vaig trobar en un dels post del foromtb una entrada amb aquest nom: CLUB DE ESPERADORES DE BICIS 29ER. 

En fer-hi un cop d’ull bàsicament es un grup de gent que tenen el mateix problema que nosaltres, únicament que en altres marques, bàsicament amb les Cannondale que també porten un retard important. 

Sembla que en el cas de les Cannondale, aquestes se’n van cap a Itàlia en comtes de arribar a aquí, en el cas de les Santacruz no se on van, però aquí no. 

Costa d’entendre com marques tan conegudes dins del mon del MTB poden patir retards en les entregues tant importants, no se si les Scott o les Specialized tenen aquest problema o no. 

El que si es cert, es que en la majoria de casos el retard sembla que està en els quadres d’alta gama i menys en els de gama baixa o mitja. 

No se que vol dir això, potser que en venen tant pocs que els fan en comptagotes o al revés, que en venen tants que no donen l’abast? 
En tot els casos el problema es el de sempre, que finalment algú espera una bike i no la té. 

Ara, penso que potser si tarda gaire, en comptes de tenir un grup d’última generació ja en tindré un d’obsolet. Qui sap si en el moment en que farà falta el material per muntar la bike potser trobaria un XTR nou a un preu raonable? 

Possiblement això sigui el preu de muntar una bici de gamma alta, amb components específics triats per el propietari en comptes de comprar una bike bona i feta. 

No ho tinc massa clar, però no crec que sigui una bona manera de potenciar el mercat ni la venda de bicis que no siguin de serie. 

En fi seguirem esperant.

1 comentari:

  1. Tal i com dius, caldrà esperar ja que si no esperariem d'un altre i en aquest cas val més "loco conocido que loco por conocer".

    El problema crec jo radica en la crisi, i això afecta a tothom, per tant els preus són més alts, el personal més baix degut a que les vendes han baixat i la producció s'alenteix, a més i sumem que la bike és 100% vendes USA i el seu mercat deu ser prioritari abans que Europa.

    El mateix passa amb Cannondale, Spezialized i totes les altres, nosaltres com a molt podrem aconseguir i dic podriem, BH, Orbea ...., i ja m'agradaria veure el plaç d'entrega de les mateixes.

    No hi ha stock i la producció és limitada, llavors la llista d'espera és molt gran, encara que la demanda també ho sigui i, evidenment, el cost de fer un quadre de 1ªcategoria no és el cost d'un de 2na o sí, però no ho sabem.

    Paciencia, jo crec que la 2ona de gener tot estarà resolt.

    Els components?, jo crec que de XX n'hi ha per estona, al igual que de XTR, l'elecció ha estat bona, ambdós són els nº1, més car o més barat?, potser estem parlant de 50+-, per tant no cal amoinar-s'hi.

    ResponElimina