dimecres, 29 de desembre del 2010

El darrer dimecres del 2010

Això es el que ha estat avui, el darrer dimecres de l’any.

Pot semblar que es evident i que no te cap importància, però això no es així. Els dimecres sempre tenen quelcom d’especial, és el dia en que si es pot (normalment es així) a la tarda es surt a fer una pedalada amb la Bike.

Normalment sortim a Bordils, però avui per circumstàncies especials ho em fet a Girona. El fet que a NY nevés de valent i fos necessari tancar l’aeroport finalment ha permès que en Xavi es pogués afegir a la festa, que ja estava organitzada per sortir a gaudir de la bike.

Normalment els dimecres ni en Ricard ni en Pepe s’apunten a la festa, però aquesta setmana en Pepe va quedar amb ganes de mes bike desprès de la sortida del diumenge i ell ha estat qui ha fet que en Ricard també s’apuntés a la pedalada.

Així, que dimecres 29 de desembre de 2010 a les 15:00 a punt de pedalar un grupet de quatre davant el pavelló de Salt.

Potser en Pepe no ho sabia, però en Ricard ho devia imaginar (per la bike que ha triat) i jo n’estava segur de que la sortida seria ràpida. De fet es el que son normalment les sortides de dimecres, i si no és així es perquè jo no puc anar mes ràpid.

Així que sense decepció possible em iniciat la sortida a ritme ràpid o molt ràpid mentre em rodat per pistes sense massa desnivell. Al entrar a zones on els pendents eren del 20% o de mes i el ferm ja no era tant bo el ritme ha baixat i ràpid. Tot i així s’ha mantingut un ritme alegre a totes les pujades mirant de no perdre a cap membre, però en cap cas posant-ho fàcil pel mes lent.

Pujada a Sant Grau per les Serres per un cop a dal baixar per la banda de Sant Gregori. Primer tram trialera tècnica i complicada que si be fa uns dies vaig fer amb un cero avui la he fet amb un 1.

Segon tram format per trialera menys tècnica però amb un final molt pendent o cal der atenció a no perdre el control.

Tant en el primer com en el segon tram tots els bikers hem arribat sense problemes al final. Especial menció per en Pepe, que no ho dubte i baixa per on faci falta, potser a un altre ritme, però un master50 no es el mateix que un master40, felicitats.

Tram de pista molt ràpid, fins i tot la Niner EMD amb la forca de carboni ha fet algun vol rasant en els trenca aigües que hi ha a la pista. Potser fins i tot massa ràpid.

Tram final ràpid i mes corrioler, amb traçades concretes per poder passar els revolts ràpid o molt ràpid.

Val a dir que el terrenys avui era perfecte per poder baixar ràpid, el grip era excel·lent tant al revolts com a les frenades.

Tornem per pista cap al lloc de sortida ja amb un ritme ràpid que en Pepe s’encarrega d’accelerar, ell no en té mai prou!!

 En fi, que ha estat un molt bon dimecres, digne de ser el darrer de l’any, tant per la ruta, com pel ritme i de ben segur per la companyia.

Aviat tornarà a ser dimecres, però serà ja al 2011 !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada