dilluns, 6 de desembre del 2010

Sant Grau


Avui he pedalat, feia mes d’una setmana que no ho feia i en tenia moltes ganes. Les ganes però no fan que la sortida sigui una gran sortida, i la d’avui ha estat una sortida amb unes sensacions diferents.

El recorregut he de dir que m’ha estat molt be, corriols, pista, pujades fàcils, d’altres més tècniques, altres senzillament mes dures. Com sempre desprès de pujar toca baixar, i d’això també hi ha hagut una bona varietat: trialeres, trams ràpids, de molt ràpids, en fi un popurri que estava be.

Avui no l’he encertat amb la roba i he passat calor, molta calor. Això juntament amb la fatiga que porto aculada dels darrers dies han fet que tot i les ganes de pedalar, el meu cos no estigues “por la labor” així que treta la pujada de la font d’en Coromines, la resta ho he fet amb un ritme baix, suficient per seguir el grup, però que no m’ha deixat un bon regust de boca.

Les vistes des de Sant Grau eren bones, no les millors, però la llum del dia i els colors del bosc feien que la vista fos agradable.

El que compte es sortir, demà espero poder sortir a rodar mes estona que avui, no se ni la hora ni el recorregut, serà quan en tingui ganes, ara toca anar a dormir, es el que necessito per recuperar forces.

1 comentari:

  1. Sembla mentida, però els excesos es paguen i cars.
    Ara com molt bé dius, descansar, demà, avui, tornar-hi, demà es a dir dimecres tornar-hi, i si veniu per la zona us espera una bona sortida on potser no i hauran els corriols de la zona de Bescano i voltants però, de ben segur que gaudireu, es clar que en alguns moments també patireu, que seria si no el MTB.
    Nous corriols, noves descobertes, rutes obertes de nou faran que podem gaudir de la sortida, això sí, haurem d'anar en compte amb els canvis doncs els passadissos són això, passadissos i prou, natura en mig dels bosc destruit.

    A gaudir, es el que toca, l'hora de les grans sortides vindrà, més tard, quan el fred ens ho permeti, ara són dos, tres, quatre hores les que ens esperen per fer el que ens agrada.

    ResponElimina