dijous, 25 de novembre del 2010

Espero impacient

Caixes, caixetes, sobres, es que vaig rebent d’arreu d’Europa per tal de recopilar els components necessaris per tal de poder equipar com cal el nou projecte.

Cada un dels diferents paquet l’obro com si fos el regal de reis, be de fet ho es, i en veure el que hi ha dins ja vaig imaginant-me la bike sencera.

En el meu cas una nova marca entra a formar part dels meus components, ja que si be fins ara era Shimano qui equipava les transmissions de les meves bikes (exceptuant les rotor 3d), aquest cop es Sram qui ho farà. 

No se quin serà el seu funcionament, però el que si puc assegurar es que la seva presencia es molt bona. El nivell d’acabat de la majoria de component es extraordinari. Costa pensar que aquests components es muntaran sobre una bike i que es sotmetran a un tracte exigent sense mes mirament que el de passar-ho el millor possible damunt la bike.

Cada cop falta menys per ajuntar tot el necessari i poder sortir a pedalar.

Espero impacient... 

1 comentari:

  1. Renoi, quina bona pinta que fa això del XX, és evident que la marca SRAM ja fa anys que es va posar les piles i amb la posta al mercat del grup estrella XX va donar un bon cop al tot poderós Shimano, a més, tal i com estan els mercats internacionals ha ha moltes webs americanes on els components shimano ja han desaparegut doncs es evidents que els preus no son competitius.

    Que Sram funciona, jo t'ho asseguro, que el grup XX ha de funcionar no en tinguem cap dubte, encara que he llegit al foromtb on sembla que les primeres unitats dels frens XX tenien un problema amb els bombins ara, sembla que ja està sol·lucionat.

    Un 2x10, passaràs de 18 a 20 marxes, sempre evolucionant, sempre a més, no una involució d'anar a 1x1 o 1x9.

    S'haurà de veure si el 36 serà util, doncs amb un 26/39 a lo millor no es necessari....., haurem de buscar pendents per tal de poder-lo posar o bé continuar a peu que potser és millor.

    Falta menys, qui dia empeny, setmanes empeny, costen de passar, costa d'arribar, jo no i tinc gaire confiança, a lo millor tal i com dius per reis es té una sorpresa.

    ResponElimina