divendres, 2 de juliol del 2010

Retorn?

Desprès de forces dies sense rodar, de fet una setmana les ganes de sortir a voltar amb la bike eren intenses, possiblement mes per ganes que per l’estat físic en general que donada l’activitat dels darrers dies i els problemes intestinals feien que el cos no estes tan segur de sortir en bike com ho estava el cap.

Les sortides dels dimecres comences a una hora on la calor normalment es intensa i el pasat dimecres no va ser menys així que a les 15:30h el sol i la calor eren considerables. Sortosament just al iniciar la sortida uns núvols van reduir la força del sol.

Sortida de dues 29er, les dues 100% rígides i amb 2x9, inici tranquil rodant cap a Sant Martí Vell i seguint cap els Àngels. La calor fa que a mi em costi pedalar, mica en mica m’aclimato a la calor i anem pujant sense problemes. Alguns sorolls a la bike d’en Xavi que apretant el cargol de la tija amb la seva unió amb el seient desapareix.

Seguim rumb a Sant Mateu de Montnegre i en una de les pujades començo a sentir dolors intestinals que m’obliguen a baixar el ritme i que m’acompanyarien amb mes o menys intensitat fins el final de la volta.

Mentre el pendent no era molt fort podia rodar be, en el moment en que el pendent s’intensificava la baixada de ritme era obligatòria, el motor no donava per mes.

Fem el bucle de Montnegre-Montnegre i agafem el camí de tornada al punt d’origen, al arribar un total de 40km i +890m de desnivell.

Una beguda fresca i una bona conversa donen fi a la jornada de MTB.

Ens decidim a enviar un missatge fins a un lloc llunyà, veurem si podrem pedalar o no, qui sap.

Avui encara arrossego molèsties intestinals, cada cop menys, però encara no anem com cal. Es important millorar ràpid es possible que en cinc dies fem la BI4000 i no es pot començar malament això.

5 comentaris:

  1. Renoi, ja només pensar en el Bi4000 Non Stop ja en fan dolor les cames, ja que de ben segur serà una sortida dura, per cert el desnivell veig que el té molt clar i, el quilometratge?.

    Tipus de bike?
    Alimentació?
    Beguda, quantitat?
    Roba?

    Son totes aquestes dades que en Ricard ens ha de deixar clares ja que pel que sento cada dia hi ha tempesta al Pirineu, el que no sé si amb una setmana cambiarà.

    Crec que la següent, un cop feta aquesta seria retornar a l'Alt Empordà i tornar a repetir la de l'any passat, en cas negatiu els 100 o més de les Gavarres estan assegurats.

    ResponElimina
  2. jo encara no tinc clar si en falten 5 o 12 de dies, per mi millor 12 aixi podem quedar un dia entre setmana per pedalar o qui sap si sopar, avisar a en Pepe, i poder acabar de decidir la ruta entre tots, per fer els 4000m s'ha de pedalar molt, unes dos hores per pujar cada 1000m mes el que tardem a baixar-ho, total unes 11 hores pedalant sense contar les parades.
    A mi el nom em sebla collunut, pero si accepteu caminar una mica podem fer una volta molt bonica i quedar-nos amb uns 3000 i 70 o 80 Km.
    Una setmana mes em permetra deixar la ibis en perfectes condicions, ja que he descobert petits problemes en el pedalier que s'haurien de resoldre per tal de no agafar la intense, amb la niner pujariem molt i molt be pero no gaudiriem tant la baixada.

    Perdoneu les faltes pero amb el mobil un fa el que pot.

    Ja ens mantindrem en contacte, per decidir el dia.

    ResponElimina
  3. la sortida de l'alt emporda quant volgueu, per mi millor entre setmana i setmana si setmana no, per tal de fer-me mal veure a la feina. Per tant BI4000-Alt Emporda-100 Km Gavarres. totes fetes habans de final d'agost.

    ResponElimina
  4. Per tant sembla clar que la sortida serà el proper dia 14, no sabem res del Marcos, jo crec que hauria de venir, també està clar que la 29er no és la bike ideal per aquells terrenys, potser 100 mm o bé ja passar directament als 140 mm, això falta per decidir, al menys jo.

    Fer una sortida entre setmana de cares a parlar-ne del tema, quan es vulgui, o particularment els dia 9/10/11 no podré, qualssevol altre si. Més encara si es tracta d'un sopar a la fresca.

    Les altres sortides són fàcils, de fet la de l'alt empordà seria poder repetir la de l'any passat o inventar-nos, no sé si trobarem tots els corriols que es conexia a la perfecció en Carles, però farem el que podrem.

    La sortida Gavarres crec que es fonamental e imprescindible, es la ruta que supera els 100km i que per tant heu de fer ja que es una fita dificil d'aconseguir, a més amb unes petites variacions ja seran més de 100 i més de 3.000, fàcil no?.

    ResponElimina
  5. En Marcos no ens pot acompanyar durant aquest mes, la impossibilitat de festa entre setmana en un periode difícil i les seves vacances inminents fan que no sigui possible de cap manera, a mes durant les vacances està fora de viatge des de l'inici de les mateixes.

    Mirarem de ccordinar el sopar a la fresca. Ara parlaré amb en Ricard.

    ResponElimina