dimecres, 7 de juliol del 2010

Calor

Quina calor, aquests dies costa sortir a pedalar, saps que patiràs calor només de començar i que seguirà així fins el final.

Les dues últimes sortides el diumenge i avui han estat marcades per la calor, el diumenge a les 8 del mati feia molta calor i el grau d’humitat era molt elevat, a mes no corria ni un bri d’aire. La sortida va esser per la zona de Calonge, puig Cargol i Fitor, seguin el recorregut que setmanes abans havia fet amb la Niner, però aquest cop amb la Ibis Mojo SL. Es evident que si be a les pujades la 29er es més ràpida a les baixades tècniques i amb moltes pedres i escalons no hi ha color, la doble de 140 baixa molt i molt be.

Les pujades trencades i amb pedra solta i escalons es pugen be amb la doble, però aquí crec que la niner amb les rodes de 292 puja millor.

La sortida es va escurçar degut a una pèrdua d’aire persistent a la roda davantera, feia mesos, be diria que mes d’un any que no tenia que para en ruta per un tema de pneumàtics. Sense cap dubte els tubeless amb el líquid anti punxades es un gran invent pel BTT.

La sortida d’avui ha estat amb en Miquel i en Xavi, inici de pedalada a les 15:30 com tots els dimecres, el calor intens ens feia buscar les ombres dins del bosc, però no sempre era possible. Pugem direcció als Angels per baixar direcció a Madremanya i cap a la Bisbal, voltem pels baixos de les rieres i del Daró i parem a fer un refresc a Sant Sadurní per tornar cap a Madremanya i allí fent caminets anem tronant cap al punt de partida. Pujada per la línia una de les rutes del mestre que ha acabat de adobar el que ja estava madur. Al final 43km i +888 de desnivell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada