diumenge, 30 de març del 2014

Molta feina per fer

Fa ja unes setmanes que miro d’anar treballant el fons, deixar enrere el fet d’anar ràpid i mirar d’establir una bona base per poder pedalar moltes hores a sobre de la bici. De fet cada setmana ja sigui per una raó o un altre acabo fent menys del que pensava fer, i està clar que si entre setmana no pedales el cap de setmana tampoc dona per molt.

Aquesta setmana 4 sortides, 3 han estat curtes, molt curtes. Dilluns i dimecres per temes de horaris i la d’aquest mati per estar fart de rodar sota la pluja.

Per sort ahir dissabte vaig fer forces km amb la bici de carretera i això fa que la distancia de la setmana pugi fins el 180 km.

El que ha de pujar i molt és el desnivell, cal començar a fixar objectius amb desnivell per tal de que m’acostumi a fer-ne ja que el que m’espera en un parell de mesos te molt més desnivell que el que faig normalment.

Les dues darreres setmanes tinc les pulsacions molt altes, penso que tenen a veure amb l’estrès, i he de mirar de normalitzar-ho aviat per poder pedalar tranquil. I notar millors sensacions d’ara endavant.


Feina per fer en queda, i molta, ara cal posar fil a l’agulla i no parar per res.

4 comentaris:

  1. Sempre hi han entrebancs.. ara jo un meset parat pewr la pascua, però no es pot dir que l`intenciò i les ganes no hi siguin.
    Ànims i endevant!!! El proper dia te tinc ganes..(ui que mal sona llegit! )

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es llegeix malament, segur!!!
      Entenc el missatge, i si hem d'anar a fons patirem els dos, però ens ho passarem be segur!!!

      Elimina
  2. Tampoc es per fer queixes, jo també són 4 sortides i de ben segur que el dissabte no vaig fer el que varés fer tu, així doncs anem pel mal camí.
    Una setmana atípica, dues sortides sota la pluja, amb molt de fred i jo equipat d'estiu, mare meva.......

    Ahir a les 6:30 hora vella ja era al terra, pensava fer molt....i ho vaig fer, vaig fer el record de mirar la caixa tonta, em va agafar una mandra i amb la pluja que anava caient més i més.....

    En fi, quan toqui, ja pedalarem no?.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que pedalarem, quin remei ens quedarà ??
      El que cal es que comencem amb el desnivell, ara toca fer feina. En Miquel segur que s'apunta

      Elimina