dimecres, 8 d’agost del 2012

Coses per dir? Moltes, segur


Fa gairebé un mes de la meva darrera entrada al Blog. Podríem pensar que es que no hi ha res a explicar, o be que no es vol explicar res, i tot i no ser cap dels dos motius la cosa va més en la línia del segon punt que del primer.

Han passat un munt de coses des de la darrera entrada, moltes d’elles interessants o molt interessants.

Una de les més importants és que aquesta setmana passada, en concret el dimarts ja vaig rebre l’alta mèdica i ja no prenc antibiòtics, així que finalment desprès de 7 setmanes de medicació es pot donar aquest episodi com a finalitzat i espero en breu anar recuperant sensacions musculars similars a les d’abans de començar amb aquest període.
Un regal de finisher en forma de pastis. Això ens va preparar de postres en Josep Maria

També es va fer un sopar post Transpyr, que va servir entre altres coses per posar una mica d’Oli en llocs on es sentia fresa i poder compartir experiències entre els que han fet la Transpyr i els que no.

M’he decidit a treure bicis de casa, així que ara ja no hi ha cap Ibis, finalment la Mojo també ha sortit i tanca així una bonica època de BTT amb aquella bicicleta que a banda de funcionar molt be te una imatge que és més que el que un espera d’una bicicleta.
Així va marxar la Ibis Mojo
Seguint aquesta ha marxat la Niner EMD9, be de fet ha marxat el quadre i la forquilla, la resta del material s’ha quedat a casa. Aquesta bike que va donar l’entrada per part meva a les bicis de 29” ara ja no és a casa, moltes han estat les sortides que he fet amb ella, descobrint un munt de bones sensacions i també alguna de dolenta, ja que una caiguda amb ella em trencava una costella el 2011 i em va tenir unes setmanes parat.
El que va marxar, bon quadre pel preu que tenia,la forquilla millor.
Imatges com aquesta jo no es repetiran amb la Niner EMD9
Està clar que només sortir bicis no és el que toca, així que finalment ha entrat una nova bike, una Santacruz Highball que he muntat fent una mica de recull del material que hi havia a casa a l’espera de decidir que comprar.
Montatge provisional de la Highball a l'espera dels components definitius
D’aquesta, un cop definitiva ja en posaré el muntatge i faré una presentació com cal, ara de moment roda a l’espera dels components definitius.

Ahir vaig viure una nova sortida, finalment i desprès de forces mesos la Maverick Durance ha marxat cap a terres lleidatanes on sortirà a rodar amb un altre biker. Un moment difícil el lliurar la bici, tant per la seva imatge, com per els records que tinc d’haver rodat amb ella.

Bona bike i bons moments els passats amb ella
Caldrà potser que modifiqui la imatge de fons del blog, ja que dues de les bicis que surten a la imatge ja no son ara al piló de les bicis de casa.

Amb això a casa ja només queden dues bicis amb roda de 26, la Cannondale F600 i la Yeti ASR-SL, la darrera amb la porta oberta a sortir qualsevol dia, la primera te lloc durant molt de temps, de fet dubto que acabi marxant de casa mai.

També he comprat roba, un parell de peces de la casa Mavic, i resulta que no ho fan gens malament, miraré de indicar-vos els models i les sensacions que he tingut utilitzant-les.

El línia general el que ha passat aquests dies ha estat això, que no és poc. 

Be també he sortit a pedalar, uns dies més, altres dies menys, les sensacions fins al moment sempre dolentes pel que fa a la pesadesa muscular. Les cames les sento molt pesades, i jo em sento força cansat, està clar que part d’aquest fenomen és degut al us continuat de dosis molt altes d’antibiòtics i que la calor no hi ajuda gens a sentir-se be.

Espero que els propers dies la cosa millori i recuperi millors sensacions dant de la bici, i també que les agafi a baix de la bici, ja que ara realment em costa fer, tant li fa el què, però em costa fer, de fet aquest ha estat el motiu principal de no escriure res durant aquest temsp.

3 comentaris:

 1. Ànims, que ara toca la recuperació. Per cert, la Highball és preciosa. Felicitats!!! Tot i tenir una emd i estar supercontent, no li faria fàstics a la SantaCruz!!! Dale!!!!

  ResponElimina
 2. Estigues ben segur que la HighBall funciona bé i molt, ràpida, rígida i àgil, si tu tens prou cames i pulmons, segur que ella et respondrà.

  Respecta a la EMD, hi ha diferencies, i forces, jo de fet no he tornat a agafar-la.

  Ara potser no es el millor temps per sortir a pedalar, la calor apreta i molt, però de fet, fent un petit manteniment n'hi ha prou per fer que la tardor sigui una de les millors èpoques.

  Pel que anat veient, no veig pas que hagis perdut tant com dius.

  Respecta a Transpyr, jo segueixo igual, no sé que vareu veure al sopar, bé si que ho sé, però l'oli era a l'amanida, jo quan sento soroll poso cera.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Res d'especial varem veure al sopar, però seure a taula i menjar plegats és un pas endavant. Si fa falta cera, tu que en tens, fes-la servir. Costa força sentir fresa que no és teva i mirar de treure-la.

   Per cert al sopar alguns varen beure gintònic, però fins i tot sense el tònic...

   Elimina