diumenge, 29 de gener del 2012

Treball de fons?


Un cop ja clar que no seguiré cap pla d’entrenament i que el que si cal es fer molts de quilòmetres he iniciat una fase on el que voldria es agafar fons per poder anar preparant-me per fer moltes etapes i molts de kilòmetres cada dia.

Això passa per fer servir la bici de carretera, de fet per això la he comprat. Aquesta setmana he fet dues sortides de carretera, una el dimecres i l’altre dissabte, la del dissabte passada per aigua.

Rodar amb la bici de carretera se’m va fer força estrany, però mica a mica començo a adaptar-me a aquesta nova manera de pedalar on de moment es tracta de molta cadència i poca potència. Rodar a més de 90 pedalades per minut és una sensació rara inicialment, però desprès de uns quilòmetres ja m’acostumo a aquest ritme i puc rodar fins i tot a 100 pedalades per minut.

Una mica de Bkool ha completat el rodar de la setmana, i es evident que on millor es controla tot es a sobre del “rodillo”, ja que allà passa el que vols que passi.

Diumenge gris i fred, el Montseny nevat al fons
Avui diumenge una sortida de BTT del de veritat, únicament a un ritme no molt alt. Feia dies que no pedalava per dins la muntanya fent corriols i pujades de les de veritat i no hi ha dubte de que m’agrada més que el bkool o que la carretera.

Entre tot he fet 176km, que ja està prou be i que permetrà incrementar mica en mica el quilometratge i el ritme les properes setmanes.

Les sensacions avui a la muntanya han estat bones, de fet en alguns moments molt bones el que sempre anima.

Ara tocarà estar parat fins el dijous, un desplaçament per feina em treu de circulació uns quants dies. Caldrà compensar-ho el final de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada