dijous, 13 d’octubre del 2011

Tracks del Llèmana


Vistes espectaculars, que bonic que és el que tenim al costat de casa

Es evident que aquesta ruta anunciada al títol no existeix, però sigui pel que ha de venir o pel fet de realitzar la volta seguint un track aquest és el nom que m’ha semblat correcte.

Aquesta setmana la sortida de dimecres ha estat diferent, no ha estat a la tarda com és habitual, ha estat al matí i força aviat que ens hem trobat a Sant Martí de Llèmana un total de 6 bikers per fer el recorregut de la cursa que es va celebrar fa unes poques setmanes.

Per fer-la disposem del track i de l’ajuda d’en Miquel, ja que ell la va realitzar el dia de la cursa i amb les dues coses la volta està garantida.

El recorregut inicialment és una mica monòton, força pista i poc atractiva, però en iniciar la primera pujada seria enfilant-nos a la Barroca la cosa ha canviat per passar a ser un molt bon recorregut.
Menjant una mica a Sta. Lena
Corriols i pistes enllaçats els uns amb els altres, feien que el recorregut fos d’allò mes distret. Algun tram amb pujadors força exigents, tant pel pendent com per la dificultat tècnica donaven un puntet de diversió a la sortida.
Hem realitzat alguns del trams que ja varem fer el passat dissabte en el final de la Tramun, però cap problema eren d’allò més divertits i no hi fa res el repetir-los.
Corriols
Jo crec que amèrica és cap a l'altre costat, però qui sap...

La part final ens ha portat per un corriol estret i dret, en algún punt molt dret que ens ha obligat a posar peu a terra a tots, a uns més que d¡altres, però ningú ha aconseguit pujar una zona on tot és pedra solta que fa molt difícil el pedalar.
Trams del recorregut sobre lloses de pedra
Reagrupament dalt de la darrera pujada
Fi de ruta amb un refresc al bar del poble i cap a casa. Un total de 34km i 1100 metres de desnivell han estat el darrer entrenament abans de fer la ruta dels tracks dels volcans.


Ara ja tot és a punt per sortir, cap a dormir i demà a pedalar tot el dia.    






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada