dissabte, 19 de febrer del 2011

El punt de vista

Quan un no surt a pedalar te més temps per altres coses, una bona activitat quan es tracta de fer repòs es la de voltar per la xarxa i llegir coses aquí i allà.

Mentre feia questa activitat de repòs, he trobat un vídeo que ens posa un exemple clar de que tot depèn del punt de vista, i que depèn des de on ho mirem ens adonarem que moltes vegades ens capfiquem en coses que no son.

Aquest vídeo ens porta el missatge d’en Carl Sagan, que com tots sabeu va ser una conegut astrònom i divulgador científic nord-americà. 
Entre d’altres coses, com els documentals televisius COSMOS que potser recordareu, el Carl Sagan va ser un dels gestors del missatge enviat a l’espai amb la sonda Voyager. Dins del projecte, ell va proposar a la NASA de fer una foto a la terra quan la sonda es trobés a 6000 milions de quilòmetres.

En veure-la ve fer aquesta reflexió que apareix al vídeo, espero que us agradi.




1 comentari:

  1. El que si puc dir, com a lector de Cosmos és que la seva lectura va significar un més al meus coneixements, moltes coses les desconeixia, en Sagan sempre donava un darrera fons al missatge.

    Està clar que el lloc on sóm, és un lloc privilegiat, l'hem de viure al moment i l'hem de respectar doncs si no ho fem estarem treient uns privilegis als nostres fills, nets, bisnets i ..... del que realment és la TERRA.

    Segurament n'hi han d'altres, però està clar que arribar-hi ens és completament impossible, per tant conservem el que és nostre.

    ResponElimina